alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015

Τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Κορυφής έκοψαν σήμερα Κυριακή  1 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους την οπο'ια ευλόγησε ο Ιερέας π. Αντώνιος Γιοβανόπουλος

Κατηγορία Αρχική

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Κατηγορία Αθλητικά

Κράτησε το αήττητο στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας και σήμερα Κυριακή 1 Φεβρουαρίου η ομάδα της Α.Ε. Αλεξάνδρειας κερδίζοντας στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας την ομάδα του Αράχου με σκορ 5-3.

Τρεις φορές στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα της Αλεξάνδρειας βρέθηκε να είναι

Κατηγορία Αρχική

Μεγάλη καταστροφή υπέστη η σκεπή του Γυμνασίου - Λυκείου Μελίκης την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και συγκεκριμένα του αέρα που φυσούσε ασταμάτητα και με μεγάλη ένταση στην περιοχή.Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό αύριο Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου και μέχρι νεωτέρας.

Η τύχη ήταν με το μέρος των μαθητών και των εκπαιδευτικών αφού δεν θρηνήσαμε θύματα.

Κατηγορία Αρχική

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σύστημα Δεσμών του 1983 σε μια light μορφή εν έτει 2015. Την επιστροφή στο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που καθιερώθηκε το 1983 αποφάσισε η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, προχωρώντας σε διορθωτικές κινήσεις στον νόμο Αρβανιτόπουλου του 2013.

Παράλληλα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή», η προαγωγή από τάξη σε τάξη στο λύκειο θα είναι ουσιαστικά ελεύθερη, με αποτέλεσμα να χαμηλώσει ο

Κατηγορία Αρχική
 
 
Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Βέροια – Ολυμπιακός σήμερα Κυριακή 01-02-2015, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε:
Κατηγορία Αρχική
 
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 
Κατηγορία Αθλητικά
Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 07:11

'' ZOOTECHNIA 2015'' στη Θεσσαλονίκη

 
 
Η ZOOTECHNIA είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Eλλάδα και στα Bαλκάνια.
Στόχος της είναι να ενημερώνει και να προβάλλει όλα τα σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων, μηχανημάτων, υπηρεσιών και ερευνών καθώς και να συμβάλλει στη διεύρυνση νέων αγορών και στη δημιουργία νέων συναλλαγών.
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας