alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015
 
Η Κοινότητα Τρικάλων πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας, το πρωί της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου, στο Κοινοτικό Κατάστημα.
Κατηγορία Αρχική

 

Οι άνθρωποι είναι περίεργα όντα από τη φύση τους και ακόμη περισσότερο παράδοξη είναι η άποψη που έχουν για μερικά πράγματα στη ζωή. «Άλλα λένε, άλλα κάνουν κι άλλα εννοούν» είναι πολύ συχνό φαινόμενο για όλους, αφού αλήθειες και ψέματα διαχωρίζονται μεταξύ τους με

Κατηγορία Αρχική
 
Για την προσεχή Παρασκευή μετατέθηκε η συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με τευτλοκαλλιεργητές και εργαζόμενους στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ), για το μέλλον της εταιρείας, που επρόκειτο να γίνει αύριο.
Κατηγορία Αρχική

 

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) υλοποιεί τις Πράξεις «ΕΡΜΕΙΟΝ 2 - Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για το ανθρώπινο δυναμικό των εμπορικών επιχειρήσεων (Α.Π.7 – Α.Π.8 – Α.Π.9)», οι οποίες είναι ενταγμένες στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (κωδικοί ΟΠΣ: 277690, 277700 και 277701 αντίστοιχα) και συγχρηματοδοτούνται από

Κατηγορία Αρχική

images

Πρόγραμμα “Επιχειρηματική Ευκαιρία” (100% επιχορήγηση για ίδρυση νέας επιχείρησης)

Το πρόγραμμα αναμένεται να αφορά άνεργους/άνεργες από 18 έως 64 ετών που θέλουν να ιδρύσουν νέες, καινοτόμες και βιώσιμες επιχειρήσεις.

Κατηγορία Αρχική

111
75

Στις 24 Φεβρουαρίου 2015 θα παρουσιάσει επισήμως ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, το νέο τραπεζογραμμάτιο των 20 ευρώ της σειράς «Ευρώπη», στο οποίο έχουν ενσωματωθεί βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).

Κατηγορία Αρχική

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξάνδρειας, σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθμό 64321/Δ4/16-05-2008 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 1003/Β/30-05-2008) «Λειτουργία κυλικείων δημοσίων σχολείων», προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείο του 3ου - 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας.α) Τόπος και χρόνος του διαγωνισμού:

Κατηγορία Αρχική

Σειρά σημαντικών επαφών πραγματοποίησε στο Βερολίνο, από τις 3 έως και τις 6 Φεβρουαρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης, στα πλαίσια της επίσκεψης του στην διεθνή έκθεση φρούτων και λαχανικών Fruit Logistica 2015, όπου παραβρέθηκε, ενισχύοντας τις προσπάθειες των συμμετεχόντων συνεταιρισμών και επιχειρήσεων της Ημαθίας.

Ο κ.αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τα περίπτερα της Ημαθίας, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίηση του για το

Κατηγορία Αρχική

Ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου οι εκδηλώσεις της φετινής Αποκριάς στη Νάουσα με οργανωμένο «τσίκνισμα» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης Νάουσας και τα καταστήματα πώλησης κρέατος, πουλερικών και τα αρτοποιεία της Νάουσας. Το μότο της τσικνοπέμπτης είναι … «και όσο αντέξουμε»!

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας