alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Μελικιώτικου Καρναβαλιού! Την σκυτάλη παίρνει η Χορωδία Ενηλίκων Μελίκης, όπου με την αποκριάτικη επωνυμία “Το στέκι των μερακλήδων” θα παρουσιάσει ένα εύθυμο μουσικό πρόγραμμα με “τραγούδια της παρέας”.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει η χορωδός Κατερίνα Σωτηρίου και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, στις 7 μ.μ., στην

Κατηγορία Αρχική

Ομιλία με θέμα: «Εθισμός σε ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο. Υπάρχει λύση», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, στις 6:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας Ημαθίας.
Σκοπός της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις εξαρτήσεις και πως αυτές επηρεάζουν ολόκληρη την οικογένεια και την κοινωνία.

Κατηγορία Αρχική
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 17:43

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΔΑΠ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του ΚΔΑΠ Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015. Παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Στέφανος Δελιόπουλος.
Το ΚΔΑΠ Αλεξάνδρειας με μία λιτή αλλά άψογα οργανωμένη εκδήλωση από τους υπεύθυνους,  έκοψε την πίτα του με τους μικρούς μας φίλους να το διασκεδάζουν ιδιαίτερα.

Κατηγορία Αρχική

65

Ολοκληρώθηκε έγκαιρα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η διαβούλευση για την ενεργοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (2015-2020), που χρηματοδοτεί το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (FEAD).

Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα αποστείλει το σύνολο των στοιχείων με τους δυνητικά ωφελούμενους στην

Κατηγορία Αρχική

 Σύλληψη 40χρονου ημεδαπού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 3 καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 83 μηνών, για επιταγές, μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο και λαθρεμπορία.

45
Κατηγορία Αρχική

Συνελήφθησαν σήμερα (11-2-2015) τα ξημερώματα σε χωριό της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Πιερίας, συνολικά 4 άτομα ηλικίας από 19 έως 21 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατηγορία Αρχική

 

Την Κυριακή 8/2/15 πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Μελίκης η 58η Εθελοντική Αιμοδοσία και η κοπή της Βασιλόπιτας μας για το 2015 με την παρουσία του Αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Νικολάου Σαρακατσιάνου, του τέως Αντιδημάρχου κ. Ισαάκ Χαλκίδη, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης κ. Αλέξανδρου Ακριτίδη, της Προέδρου του Σ.Ε.Α Ν. Νικομήδειας

Κατηγορία Αρχική

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 9:25πμ σήμερα Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στην ανατολική είσοδο της Αλεξάνδρειας μπροστά στο σρατόπεδο 722, με εμπλοκή τριών αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα  Ι.Χ. αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Αλεξάνδρεια ξέφυγε της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και αρχικά συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη και  στην συνέχεια μετωπικά με

Κατηγορία Αστυνομικά
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 07:59

Όλες οι αλλαγές στην εκπαίδευση

Όλες οι αλλαγές στην εκπαίδευση

197

Αποσυνδέονται οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις από την εισαγωγή στα ΑΕΙ - Μέσος όρος 9,5 για την προαγωγή των μαθητών στο Λύκειο - Καταργείται η Τράπεζα θεμάτων -Επαναπροσλαμβάνονται οι σχολικοί φύλακες και οι διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων 

Την πλήρη αλλαγή του εκπαιδευτικού «τοπίου» εξήγγειλαν στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς και ο

Κατηγορία Αρχική

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακιωτών Μελίκης "Το Κωστί" σας προσκαλεί σ' ένα θρακιώτικο γλέντι  που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Υπό τους ήχους της θρακιώτικης  λύρας και της γκάιντας,  με πολύ χορό και κέφι  σας περιμένουμε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου  και ώρα 9μ.μ. στο κέντρο "Αρχοντικό".

Κατηγορία Αρχική

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας