alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015
 
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Οι Φίλοι του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη οργανώνουν στη Βέροια εβδομάδα προβολής ταινιών επιστημονικών θεμάτων στο διάστημα 16 έως 21 Φεβρουαρίου 2015.
Κατηγορία Αρχική

217

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες, τις εταιρείες και τις επιχειρήσεις, για δύο περιπτώσεις κακόβουλων συμπεριφορών, που διαπράττονται μέσω του διαδικτύου.

Αφορούν σε διασπορά κακόβουλου λογισμικού τύπου «Crypto - Locker » καθώς και σε απάτες σε βάρος εταιρειών, με απατηλή δρομολόγηση πληρωμών σε

Κατηγορία Αρχική

Κάποιοι από τους εργαζόμενους του Δήμου Αλεξάνδρειας τίμησαν δεόντως την Τσικνοπέμπτη σε μια ταβέρνα στο κέντρο της Αλεξάνδρειας.
Μια όμορφη παρέα που διασκέδασε με πολύ κέφι, χιούμορ, ψητό κρέας και ποτό κατά βούληση...!

405
Κατηγορία Αρχική

288

Με την αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων, ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι, από συνεργείο του Δήμου Αλεξάνδρειας, οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Τρικάλων.

Κατηγορία Αρχική
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 17:59

Ψηφίστηκε ο νέος νόμος για τα κατοικίδια

Ψηφίστηκε τη Δευτέρα το ν/σ που φέρνει αλλαγές στο νόμο για τα κατοικίδια αλλά και μεγαλύτερα πρόστιμα για τους παραβάτες.  Σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο οι βασικότερες αλλαγές που επέρχονται είναι οι εξής:Θα πρέπει ο ιδιοκτήτης κάθε ζώου να ενημερώνει τον κτηνίατρό του για τη μεταβολή των στοιχείων που έχουν καταχωρισθεί στη βάση δεδομένων.

Κατηγορία Αρχική

Τσικνοπέμπτη σήμερα με τα κρέατα  και το κρασί να χουν  την τιμητική τους.
Στο Λογιστικό Γραφείο του  ο Ανδρέας  Μαυρόπουλος κέρασε φίλους και πελάτες και δέχθηκε ευχές για καλή σαρακοστή.

Ευχές και από τον Βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο που ''τσίκνησε΄΄ παρέα με τους παρεβρισκόμενους.

Κατηγορία Αρχική

 

Ερώτηση, προς τους υπουργούς Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων,Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αναφορικά με τις τεράστιες φθορές που έχει η στέγη του Γυμνασίου και Λυκείου της Μελίκης, του Δήμου Αλεξάνδρειας στην Ημαθία,απευθύνει το ΚΚΕ.Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό κείμενο του κόμματος, το σχολικό κτίριο του γυμνασίου- λυκείου Μελίκης, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της υποβάθμισης της δημόσιας παιδείας.

Κατηγορία Αρχική

 

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο “Τα παιδιά της Άνοιξης” και το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Κατηγορία Αρχική

367

Σας ενημερώνουμε ότι η Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Βορείου Ελλάδος που υπάγεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης δέχεται αιτήσεις προκειμένου να χορηγήσει Στεγαστική Συνδρομή για ανακατασκευή, αυτοστέγαση και επισκευή κτηρίων πληγέντων από την πλημμύρα της 25ης και 26ης Φεβρουαρίου 2013 σε περιοχές του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν:

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας