alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 22:46

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ

 
Το παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή βασιλόπιτας την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 9.00 μμ στο κέντρο διασκέδασης «Μπαρμπούτα».
Κατηγορία Αρχική

Αναφορικά με την σταδιακή κατάργηση του φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο για τους αγρότες ο κ. Αποστόλου σημειώνει ότι «είναι ένα σοβαρό ζήτημα.

Κατηγορία Αρχική
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 20:44

PET ALERT ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΑΛ..

PET ALERT
ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ
ΧΑΣΑΤΕ Η ΒΡΗΚΑΤΕ ΖΩΑΚΙ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατηγορία Αρχική

 


Η ομάδα μας δίνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 3:30 το μεσημέρι σημαντικό αγώνα με αντίπαλο τον Μακεδονικού Πλατάνου.
Διοικητικό Συμβούλιο, Τεχνική Ηγεσία και Ποδοσφαιριστές απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ για μαζική παρουσία στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ώστε όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα της πόλης μας για το νικηφόρο αποτέλεσμα και συνέχιση της ανοδικής μας πορείας.
Υπενθυμίζουμε πως η είσοδος για όλους τους μαθητές είναι δωρεάν.

 

Κατηγορία Αρχική

 

Εφορία: Σε 100 δόσεις όλα τα χρέη του 2014 προς το Δημόσιο

Εκτός της νέας ρύθμισης θα μείνουν όσα χρέη βγήκαν ληξιπρόθεσμα μέσα στο 2015

Διευρύνεται η ρύθμιση με τις 100 δόσεις, ώστε να περιλάβει όλα τα χρέη που έμειναν απλήρωτα μέχρι 31 Δεκεμβρίου.
Ωστόσο, όπως προκύπτει από σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, εκτός της νέας ρύθμισης των 100 δόσεων θα μείνουν όσα

Κατηγορία Αρχική

 

Η λέξη Αποκριά σημαίνει αποχή από το κρέας και σηματοδοτεί την έναρξη της τυρινής εβδομάδας στην οποία επιτρέπονται, κατά τη θρησκεία μας, μόνο τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

‘Ετσι οι Χριστιανοί προετοιμάζονται για τη μεγάλη νηστεία της Σαρακοστής. Συνώνυμη της λέξης Αποκριά είναι και η λέξη Καρναβάλι (Carnival) που προέρχεται από το λατινικό carnem levo(απέχω από το κρέας).

Οι ρίζες των εκδηλώσεων αυτών

Κατηγορία Αρχική
 
Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη επισκέφθηκε την  Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου ο προπονητής του Πανημαθιακού συλλόγου καράτε κ.Νίκος Πανετσίδης, συνοδεύοντας τον αθλητή του συλλόγου και μέλους της εθνικής μας ομάδας καράτε, Διαμαντή Παπαδόπουλο, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μεταλλείο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε εφήβων-νέων, κάτω των 21 ετών, το οποίο διεξήχθη την περασμένη βδομάδα στην Ζυρίχη της Ελβετίας.
Κατηγορία Αθλητικά
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 17:12

Οικονομική Επιτροπή: Τρίτη 17 Φεβρουαρίου

 
Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 17η  του μηνός  Φεβρουαρίου του έτους 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87). 
Κατηγορία Οικονομία
 
Η Ημαθία με ενότητα προχωρά στην υλοποίηση του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας. Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε την προσπάθεια συντονισμού αυτού του μέτρου, το οποίο θα ανακουφίσει 9.000 και πλέον δυνητικά δικαιούχους που καταγράφηκαν από τους κοινωνικούς μας εταίρους, με τους οποίους συνυπογράψαμε το σχετικό σύμφωνο  Επισιτιστικής Βοήθειας Απόρων (FEAD) με συντονιστή εταίρο την Π.Ε Ημαθίας στις 21 Ιανουαρίου 2015, είχα τονίσει ότι στόχος μας  είναι να υπάρξει σωστή εφαρμογή του, ώστε να μην μείνει εκτός βοήθειας ούτε ένας άπορος.
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας