alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

 

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου  σε παλλέτες βάμβακος στον προαύλιο χώρο των  εκκοκκιστηρίων  βάμβακος στο Μακροχώρι .

Επί τόπου επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις από την Π.Υ. Βέροιας με 5 οχήματα  και από την Π.Υ. Αλεξάνδρειας η οποία έστειλε για να συνδράμει στην κατάσβεση ένα όχημα με 2 άνδρες.

Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Κατηγορία Αρχική

"Για να κανεις βήματα μπροστά δε χρειάζεσαι μονο πόδια. Εμείς τα χρησιμοποιήσαμε σε συνδυασμό με το μυαλό και την ψυχή μας για να ασκήσουμε τα δικαίωματα που μας παρέχουν τα...
άρθρα 12, 13 και 15 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού (ΣΔΙΠ). Συνηλθαμε ειρηνικά και εκφράσαμε ελεύθερα την άποψη μας σε μια πορεία προς το Δημαρχείο Αλεξανδρειας του νομού Ημαθιας για ενα θεμα που μας αφορά άμεσα: την τοποθέτηση ενός φωτεινού σηματοδότη. Τα σπίτια όπου μεγαλώνουμε και το σχολείο όπου φοιτούμε χωρίζονται απο όλη την υπόλοιπη κωμόπολη της Αλεξανδρειας, συμπεριλαμβανομένου του πολιτιστικού και εμπορικού κέντρου της, με ενα δρόμο που αποτελεί κομμάτι της παλιάς εθνικής οδού Κατερίνης - Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία Αρχική

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Κατηγορία Αθλητικά

Πριν τις 3 μετά το μεσημέρι το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου ξέσπασε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε διαλογητήριο φρούτων στην Ακρολίμνη Γιαννιτσών του Ν. Πέλλας.
Η φωτιά στο εν λειτουργία διαλογητήριο του κ. Οριζάνη Αναστάσιου, ξεκίνησε από το εσωτερικό και επεχτάθηκε πολύ γρήγορα σε όλες τις εγκαταστάσεις με
αποτέλεσμα την

Κατηγορία Αρχική

Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του 75ου Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» για μαθητές από Β΄ Γυμνασίου ως και Γ΄ Λυκείου, ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015.

Κατηγορία Αρχική
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 13:19

Αποφθέγματα για τις σχέσεις

anapnoes.gr : sea lovers by chyoyay d37sagf Αποφθέγματα για τις σχέσεις

Οι σχέσεις των δύο φύλων δεν έπαψαν ποτέ να απασχολούν τον άνθρωπο, ο οποίος προσπαθεί ανέκαθεν να αποκωδικοποιήσει τόσο την συμπεριφορά της γυναίκας όσο και του άνδρα.

Οι άνδρες κυνηγούν. Οι γυναίκες ψαρεύουν.
Βίκτωρ Ουγκώ, 1802-1885, Γάλλος Συγγραφέας

Η γυναίκα θέλει πολλά από έναν άνδρα, ενώ ο άνδρας θέλει μόνο ένα, αλλά από πολλές γυναίκες.

Κατηγορία Αρχική

Τι γιορτάζουμε του Αγίου Βαλεντίνου: Ποιος ήταν ο άγιος του έρωτα

Στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζει ο Αγιος Βαλεντίνος που θεωρείται προστάτης των ζευγαριών και γι' αυτό η συγκεκριμένη ημέρα έχει καθιερωθεί ως η μέρα των ερωτευμένων. Ωστόσο ενώ όλοι γιορτάζουν, ελάχιστοι γνωρίζουν την πραγματική ιστορία του αγίου που έγινε μάρτυρας για τον έρωτα.

Κατηγορία Αρχική

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 8π.μ και παρέα με τη Διώνη και τον Άξελ, ξεκινήσαμε το πρώτο μας ταξίδι με προορισμό το Λύκειο Αξιούπολης στο Κιλκίς, όπου και θα λάμβανε χώρα και η πρώτη μας ζωοφιλική ενημέρωση πάνω στο νέο διαδραστικό πρόγραμμα «Ζωο….φιλώντας μαθήματα άδολης αγάπης!» ως Ζω.Ε.Σ (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων). Φτάσαμε στο σχολείο σχεδόν 1 ώρα μετά, τα 3 μέλη της ομάδας κατέβηκαν με τον Άξελ που για πρώτη φορά ερχόταν σε ενημέρωση μαζί μας και πέρασαν ανάμεσα από αρκετά αδέσποτα που φροντίζει η Διευθύντρια του Λυκείου στην αυλή του σχολείου, αλλά και από πάρα πολλούς μαθητές,

Κατηγορία Αγκαλιάζω

Το πρώτο party στο νέο χώρο του βιβλιοπωλείου «Μοιρα’ί’δες» ήταν maske και πραγματοποιήθηκε χθες από τις 4:30μ.μ ως τις 9:00μ.μ με μεγάλη επιτυχία!!! Ο χώρος στολιζόταν από το πρωί με δεκάδες μπαλόνια και μέχρι τις 5μ.μ. που ξεκίνησε και το party ο μπουφές και ο κλόουν ήταν έτοιμοι να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους που ντύθηκαν καρναβάλια και τίμησαν με την παρουσία τους το βιβλιοπωλείο για να διασκεδάσουν όλοι μαζί σε ρυθμούς αποκριάς. Μάσκες βενετσιάνικες, περίεργα καπέλα, χρωματιστές περούκες, μαγικά ραβδάκια, γυαλιά, σπαθιά, φτερά και ό,τι άλλο αξεσουάρ βάζει ο νους, συναντήσαμε σε μια πολύ πρωτότυπη βιτρίνα στο βιβλιοπωλείο και σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας