alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015
 
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας πληροφορήθηκε πως κάποια παιδιά ηλικίας 13-14 ετών πωλούν αρωματικά χώρου σε ανύποπτους πολίτες με το πρόσχημα της οικονομικής βοήθειας του συλλόγου και του σχολείου.
Κατηγορία Αρχική
Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 21:03

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 0 - 3

 

Με πάρα πολύ καλή εμφάνιση σε ψηλό επίπεδο, τα κορίτσια του Ποσειδώνα νίκησαν με 0-3 σετ στην Πτολεμαίδα τον τοπικό Αρίωνα. Μία κλάση ανώτερη η ομάδα της Βέροιας, δεν συνάντησε καμία αντίσταση και το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα προπόνησης ενόψη της κρίσιμης συνέχειας. Τα σετ (17-25, 12-25, 23-25).

Κατηγορία Αρχική
 
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 14/2 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας μια πρώτη συνάντηση εκπροσώπων φορέων και συλλόγων με θέμα τη δράση "Let's do it 2015".
Κατηγορία Αρχική

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Κατηγορία Αθλητικά

Μια ακόμη νίκη για την ομάδα της Αλεξάνδρειας που στο παιχνίδι της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας, πήρε τους 3 βαθμούς από τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΛΑΤΑΝΟΥ με σκορ 2-0

Κατηγορία Αρχική

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου το Περιφερειακό Τμήμα Αλεξάνδρειας του Ελληνικού Ευθρού Σταυρού στην φιλόξενη αίθουσα του Ξενοδοχείου ΜΑΝΘΟΣ στην Αλεξάνδρεια.
Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος κ. Στεφανάκης Κωνσταντίνος και το

Κατηγορία Αρχική

Περιουσιολόγιο για κινητή και ακίνητη περιουσία από το 2016

Το σύνολο των περιουσιακών τους στοιχείων θα πρέπει να δηλώνουν από το 2016 και εφ’ εξής όλοι οι φορολογούμενοι με στόχο να διαπιστωθεί η φοροδοτική ικανότητα κάθε φορολογουμένου, αλλά και για να συλληφθεί η φοροδιαφυγή.

Το νέο έντυπο της φορολογικής δήλωσης θα έχει

Κατηγορία Αρχική

Ερχεται η ηλεκτρονική ταυτοποίηση και αναγνώριση πολιτών

Το έργο της αυτοματοποιημένης διαχείρισης των δακτυλικών αποτυπωμάτων ανέλαβε η Space Hellas. Το έργο φέρει τον τίτλο «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Ταυτοποίησης & Αναγνώρισης Πολιτών (e-ΤΑΠ)» και προκηρύχθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Εχει συμβατικό τίμημα 8,5 εκατ. ευρώ (συμπ. ΦΠΑ) και ο

Κατηγορία Αρχική

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  SOOC / ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ

Σε θυρίδες, σεντούκια και στρώματα βρίσκονται περί τα 10 δισ. ευρώ, από τα 20 δισ. των καταθέσεων που έφυγαν από το τραπεζικό σύστημα από το τέλος Νοεμβρίου έως σήμερα.

Αλλα 6 δισ. περίπου έγιναν τοποθετήσεις σε αμοιβαία κεφάλαια, κυρίως

Κατηγορία Αρχική
 
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου
 
Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO), για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνο).
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας