alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Σε παραδοσιακές μελωδίες των Βαλκανίων θα μας μεταφέρουν Πέμπτη και Παρασκευή τρεις κορυφαίες ελληνικές μπάντες

Το πρόγραμμα:

Κατηγορία Αρχική
 
Ανακοίνωση για την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για διάστημα 4 μηνών:
Κατηγορία Αρχική
 
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 18 Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ), επιπλέον των 9 προγραμμάτων που είχαν εγκριθεί το Δεκέμβριο, τα οποία αποσκοπούν στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τομέα της γεωργίας της ΕΕ, στην φροντίδα για την ύπαιθρο και το κλίμα, καθώς και στην ενίσχυση του οικονομικού και κοινωνικού ιστού των αγροτικών κοινοτήτων για την περίοδο μέχρι το 2020.
Κατηγορία Αρχική

Για να προλάβετε το ενδεχόμενο ηλεκτροπληξίας, είναι απολύτως απαραίτητο να τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και ακόμη και αν το θύμα δείχνει ότι είναι καλά, επιβάλλεται να κάνει καρδιολογική και νευρολογική εξέταση, καθώς η ηλεκτροπληξία μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερα σοβαρές βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Κατηγορία Αρχική

Το Μελικιώτικο Καρναβάλι 2015 συνεχίζεται με την θεατρική παράσταση “ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΕΣ...” με τον μίμο και «σόουμαν» Στέλιο Χαρίτο, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης. Ένας άνθρωπος που ενσαρκώνει αμέτρητους ρόλους και υπόσχεται γέλιο μέχρι δακρύων! Την Τετάρτη 18 Φεβ. 2015 στις 8 το βράδυ. Σας περιμένουμε όλους!

Κατηγορία Αρχική

Ο ΓΑΣ ¨ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ¨πραγματοποίησε την κοπή της Βασιλόπιτας του την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 στις 18.00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατηγορία Αρχική
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 16:01

3 προσλήψεις στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού

3 προσλήψεις στο Δήμο Πύδνας ΚολινδρούΑνακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» 

 

Κατηγορία Οικονομία
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 15:49

2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αλεξάνδρειας

2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη του παρακάτω προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για χρονικό διάστημα έως το τέλος του έργου.

 

Κατηγορία Αρχική
 
Σήμερα (16-02-2015) το μεσημέρι στο 233 χλμ (ύψος Πολυμύλου) της Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση προς Βέροια, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 
Κατηγορία Αστυνομικά

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η  Σ Η
                
Ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Ουσουλτζόγλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ημαθίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση κοπής πίτας με την ευκαιρία του Νέου Έτους.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας