alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας,ο ΤΟΕΒ Τρικάλων και ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Αλεξάνδρειας,συνδιοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα

Κατηγορία Αρχική

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λαογραφικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου «  Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ» ευχαριστεί τον «ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΝΤΟΠΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ  – ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ»  για την τιμή που μας έκανε να βραβεύσει τον Σύλλογό μας, στον ετήσιο χορό του.

Η κοινή μας πορεία –εδώ και

Κατηγορία Αρχική
 
Ο Λαογραφικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος « O ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ » σας προσκαλεί στο «ΑΝΑΜΜΑ του ΦΑΝΟΥ» , που θα πραγματοποιηθεί
Κατηγορία Αρχική

Ξεκινάει στα τέλη Φεβρουαρίου το πολυσυζητημένο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, που στόχο έχει να βρουν δουλειά πάνω από 52.000 άνεργοι σε θέσεις εργασίας πεντάμηνης απασχόλησης στον ευρύτερο δημόσιο φορέα.

Κατηγορία Αρχική



Το ΚΕ.Π.ΚΑ. - Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών ενημερώνει τους καταναλωτές για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας, αλλά και τα τρόφιμα που καταναλώνουμε όλη τη Σαρακοστή.

Κατηγορία Αρχική

Συνολική ποινή φυλάκισης 29,5 ετών επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας σε βάρος του Ρουμάνου οδηγού, που κατηγορείται για την πολύνεκρη καραμπόλα που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στην Εγνατία οδό, κοντά στον κόμβο της Βέροιας.

Κατηγορία Αστυνομικά

Έργο τουριστικής προβολής του δήμου Βέροιας μέσω Leader υπογράφτηκε στην ΑΝΗΜΑ

Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Προβολή και προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών εφαρμογής της Προσέγγισης LEADER του Καλλικρατικού δήμου Βέροιας» υπογράφηκε την Τρίτη από τον πρόεδρο της Ε.Δ.Π. LEADER της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. Θεόφιλο Τεληγιαννίδη και τον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, στο πλαίσιο της 2ης προκήρυξης του τοπικού προγράμματος Προσέγγισης LEADER. Ο προϋπολογισμός της πρότασης είναι 27.620 ευρώ.

Κατηγορία Αρχική
 
Τον Δήμαρχο Νάουσας κο Νίκο Κουτσογιάννη επισκέφθηκε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Θανάσης Τερζής, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΜΑΘ Παύλο Παπαδόπουλο και τον Ταμία της Ε.Ο.Π. Παναγιώτη Πριστούρη.
Κατηγορία Αθλητικά
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 17:17

Champions League επιστρέφει! Τι θα δούμε απόψε

Το Champions League επιστρέφει στη δράση δύο μήνες και μια βδομάδα μετά, με τους αγώνες της φάσης των «16» να ξεκινούν σήμερα στις 21:45. Το σεντόνι θα κουνηθεί και πάλι, ο μαγευτικός ύμνος θα ακουστεί ξανά και οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι ετοιμάζονται να βιώσουν άλλη μία απολαυστική βραδιά.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας