alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Μία ακόμη μεγάλη έρευνα του ImathiaSportsNews, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και επίκεντρο τις ομάδες της Ημαθίας!

Αυτή τη φορά κίνητρο για μας αποτέλεσε το σερί των 17 συνεχόμενων νικών της ΑΕ Αλεξάνδρειας σε ισάριθμα μας, που τη φέρνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου

Κατηγορία Αρχική
 
Αποζημιώσεις συνολικού ύψους 21.695.877 ευρώ, θα καταβάλει μεθαύριο Παρασκευή ο ΕΛΓΑ σε 11.466 δικαιούχους αγρότες.
Ειδικότερα, οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν 
Κατηγορία Αρχική
 
Με απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοινώθηκαν τα ονόματα των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών που μετατάσσονται ως σωφρονιστικοί υπάλληλοι αλλά και ως εξωτερικοί φρουροί στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας
Κατηγορία Αρχική

Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος διαδέχεται τον Κάρολο Παπούλια, έπειτα από τη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή.
Ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ αποτέλεσε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Προεδρία, την οποία στήριξαν τόσο οι Ανεξάρτητοι Ελληνες όσο και η Νέα Δημοκρατία.

Κατηγορία Αρχική

Η Νεανική χορωδία "Μελισσάνθη" της πόλης μας προετοιμάζεται εντατικά για μεγάλες εκδηλώσεις και συμμετοχή σε χορωδιακό Διαγωνισμό στο Εξωτερικό!

Κατηγορία Αρχική

Έπειτα από την σύγκληση των πέντε (5) νεοεκλεγέντων μελών στις 16 Φεβρουαρίου 2015 το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Π.Κ.Α. συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

Κατηγορία Αρχική

Ρύθμιση 100 δόσεων: Πλήρη απαλλαγή ή κούρεμα από 90% έως 30% τόκων, προσαυξήσεων, προστίμων [λίστα]

Τι αλλάζει στη ρύθμιση με τις 100 δόσεις - Πώς θα λειτουργεί το κούρεμα χρέους που εισάγει το υπουργείο Οικονομικών για τα 4,1 εκατ.οφειλέτες του Δημοσίου - Αν οφείλεις 5.000 ευρώ και πληρώσεις τα 2.500 ευρώ, τα άλλα 2.500 θα διαγράφονται! - Στα 20 ευρώ η ελάχιστη μηνιαία δόση
 

Να ανοίξουν τα σεντούκια τους και να

Κατηγορία Αρχική
 
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΝΤΟΠΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015.
Κατηγορία Αρχική
 
Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας (τμήμα ΚΑΠΗ  Δήμου Αλεξάνδρειας) διοργανώνει Αποκριάτικο χορό και καλεί τα μέλη του, όπως και όλους τους πολίτες του Δήμου Αλεξάνδρειας,  
Κατηγορία Αρχική
 
O Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά : 
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας