alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015
 
 
Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και αυτό της εκλογής Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Αλεξάνδρειας.
Στη διαδικασία ψήφισαν
Κατηγορία Αρχική

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας καλωσορίζει τα νέα μέλη του Εφορευτικού Συμβουλίου της που ορίστηκε από τον Υπουργό Παιδείας και δημοσιεύθηκε στο με αριθμό 792/16-12-2014 φύλλο του τεύχους τα ΥΟΔΔ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Κατηγορία Αρχική


Μέτα από πρωτοβουλία της Ομάδας Δράσης & Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας, συνεργεία του Δήμου συνέλεξαν τα μη χρησιμοποιημένα ψηφοδέλτια των
εκλογικών τμημάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας.Τα ψηφοδέλτια βάρους 900 κιλών μεταφέρθηκαν σε εταιρεία ανακύκλωσης

Κατηγορία Αρχική

Πολύ καλή η ομάδα του Ζαφειράκη, επιβλήθηκε της αδιάφορης ομάδας του Ποσειδώνα με 3-2 σετ, ανακόπτοντας το σερί των νικών. Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα της Βέροιας, μια και έχει ήδη κλείσει θέση στο final four για τη διεκδίκηση της ανόδου στην Α2.

Κατηγορία Αρχική

anapnoes.gr : body language hands 1940x900 29605 Η γλώσσα του σώματος και τα 20 σημάδια για να “διαβάζουμε” τους άλλους

Η γλώσσα του σώματος «ακτινογραφεί» τις σκέψεις των άλλων… αρκεί να παρατηρήσουμε για λίγο τις ασυναίσθητες κινήσεις του! Ένα σήκωμα των φρυδιών ή τα σταυρωμένα χέρια είναι ικανά να μεταφέρουν μηνύματα, αφού σύμφωνα με τους επιστήμονες μόνο το 8% της επικοινωνίας διαθέτει «λέξεις». Τα παρακάτω σημάδια θα σας βοηθήσουν να αποκωδικοποιήσετε εύκολα τις εκφράσεις ή τη στάση του άλλου… χωρίς καν να μιλήσει!

Κατηγορία Αρχική

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης-καθαρισμού του αύλειου χώρου του Γυμνασίου-Γυκείου Μελίκης, η σκεπή του οποίου αποκολλήθηκε από τον δυνατό αέρα το πρωί της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου.
Συνεργεία του Δήμου Αλεξάνδρειας και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας εργάζονται ήδη στο σχολείο, που για σήμερα, αύριο και την Τετάρτη θα παραμείνει κλειστό.

Στο τόπο του συμβάντος βρέθηκε και σήμερα Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου το πρωϊ ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης και

Κατηγορία Αρχική

Aπίστευτο και όμως αληθινό....
Το νέο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας που το παρέλαβαν πριν λίγoυς μήνες είναι καθηλωμένο έξω στο προαύλιο του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας...
Και ο λόγος είναι ότι δεν έχει καύσιμα γιατί δεν προβλέπεται από το ΠΕΔΥ επιχορήγηση καυσίμων για τα ασθενοφόρα στα Κέντρα Υγείας.

Οι υπεύθυνοι  του Κ.Υ. Αλεξάνδρειας προσπαθούν να βρουν λύση στο πρόβλημα γιατί σε περίπτωση ανάγκης την περιοχή μας καλύπτει αθενοφόρο του Νοσοκομείου Βέροιας.

 

Κατηγορία Αρχική

 

Πρόσκληση για την καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών που υπέστησαν Εμπορικές - Βιοτεχνικές - βιομηχανικές Μονάδες και Εμπορικά Καταστήματα λόγω των πλημμυρών και καταστροφών που επισυνέβησαν στο Δήμο Αλεξάνδρειας, Βέροιας, Νάουσας, τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2014, ιδιαίτερα δε, κατά τις ημέρες 07-08/11/2014 και 06-11/12/2014, εξαιτίας του μεγάλου ύψους βροχοπτώσεων, σε μικρές περιόδους λίγων

Κατηγορία Αρχική

Φωτογραφία: SOOC

Από την επόμενη εβδομάδα τίθεται σε εφαρμογή σχέδιο άμεσης δράσης για την αναστροφή της αρνητικής τάσης στα φορολογικά έσοδα, η οποία έχει δυσχεράνει τη διαχείριση των ούτως ή άλλως περιορισμένων ταμειακών διαθεσίμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στην

Κατηγορία Αρχική

Ευχαριστώ τον συνεργάτη μου Ισ. Χαλκίδη για την συμβολή του στην κοινή προσπάθεια της διοίκησής μου. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να τιμά την εντολή του λαού της Μελίκης που τον στήριξε και τον ανέδειξε δημοτικό σύμβουλο της παράταξης ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας