alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 23:01

Έτοιμο το Youtube για παιδιά από την Google

 
Στις 23 Φεβρουαρίου θα κάνει την εμφάνιση της σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η εφαρμογή Youtube for kids της Google, εγκαινιάζοντας έτσι μία σειρά ειδικών εκδόσεων της εταιρείας για παιδιά. 
Κατηγορία Αρχική
 
 
Η μούχλα που μπορεί να αναπτυχθεί στο σπίτι κατά τους χειμερινούς μήνες μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία.
Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες διαφορετικά είδη μούχλας, πολύ λίγα όμως είναι αυτά που προκαλούν προβλήματα υγείας, όπως κρίσεις άσθματος, ιγμορίτιδα, βρογχίτιδα και άλλα νοσήματα των πνευμόνων, καθώς και αλλεργικές αντιδράσεις.
Κατηγορία Αρχική
 
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της σημερινής 22ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.30
Κατηγορία Αθλητικά
 
 
Από την ΕΠΣ Ημαθίας ανακοινώνεται ότι ο Τελικός του Κυπέλλου 2014/2015 ανάμεσα στις ομάδες ΦΑΣ Νάουσα – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ορίστηκε να γίνει
Κατηγορία Αρχική

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα είμαι διπλά χαρούμενος. Πρώτον γιατί είχαμε γεννητούρια και δεύτερον η στήλη «Μούφα το Καρπούζι» απέκτησε δικό της χώρο. Το εικονίδιο που βλέπετε στο site, δεξιά , πατώντας το θα μπορείτε να διαβάζετε την αγαπημένη σας στήλη αμέσως, χωρίς να την ψάχνετε. 

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 19:21

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ γράφει ο Τάσος Τασιόπουλος

-Οι δρόμοι που ακολουθεί  η θεία πρόνοια για να μας σώσει είναι σκοτεινοί και ανεξιχνίαστοι , γι’ αυτό και οι πιστοί δεν ξέρουν από πού τους έρχεται το <<αναγκαίο καλό>> . Έτσι, και οι Έλληνες ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι στις εκλογές διαλέγουν αυτό που, οι Έλληνες είναι. Ότι πιστεύω εγώ για τον απέναντι, το ίδιο πιστεύει και αυτός για μένα .

Κατηγορία Αρχική


Την Παρασκευή 20-02-2015 και ώρα 18:00 περίπου, εντός της Τοπικής Κοινότητας Σταυρού του Δήμου Αλεξάνδρειας, στο Κεντρικό δρόμο (Π.Ε.Ο. Βέροιας - Θεσσαλονίκης) στο ύψος της Κεντρικής Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, δημιουγήθηκε πρόβλημα από διαρροή λαδιών από γεωργικό ελκυστήρα.Συγκεκριμένα υπήρξε διαρροή λαδιών σε απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου, γεγονός που θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή και αιτία για πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων λόγω της ολισθηρότητας του εν λόγω δρόμου.

Κατηγορία Αρχική

 

Αποσύρονται από την αγορά ακατάλληλα  κορν φλείκς

Στην ανάκληση «νιφάδων καλαμποκιού–corn flakes προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. Εχει ήδη ξεκινήσει η ανάκληση και η απόσυρση του προϊόντος, ενώ από πλευράς ΕΦΕΤ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο ΕΦΕΤ, μέσω

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας