alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015
 
 
Η λεβεντιά και η μυσταγωγία του δρώμενου  «Γενίτσαροι και Μπούλες», παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες   κυριάρχησε και στην φετινή κορύφωση της Ναουσαίικης Αποκριάς.
 
Κατηγορία Αρχική
 
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βέροιας μια 50χρονη, η οποία επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή της, πέφτοντας στα θολά και παγωμένα νερά του Τριπόταμου στη Βέροια. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 09.00 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας.
Κατηγορία Αρχική
 
Θέλετε να τηρήσετε τη Σαρακοστιανή νηστεία, όμως σκέφτεστε πως είναι μονότονη και παράλληλα θυμάστε και την περσινή σας εμπειρία που μέχρι το Πάσχα είχατε βάλει εκείνα τα 2-3 ενοχλητικά κιλάκια. 
Κατηγορία Αρχική

Με βροχή αλλά με αμείωτο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκαν χθές στον Κολινδρό  οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της επανάστασης του 1878 εναντίον των Τούρκων κατακτητών, όπου την κυβέρνηση εκπροσώπησε η υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. 
Κατηγορία Αρχική
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015 19:10

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ!

 


Λόγω του άστατου καιρού τα Κούλουμα στην Αλεξάνδρεια πραγματοποιήθηκαν στη Λέσχη Ποντίων. Αρωγος στην προσπάθεια όπως κάθε χρόνο ο Λαογραφικός Όμιλος Ντόπιων Αλεξάνδρειας & περιχώρων. Παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Στέφανος Δελιόπουλος καθώς και πλήθος πολιτών. Όλοι γεύτηκαν κρασί και πλούσια νηστίσιμα εδέσματα.

Κατηγορία Αρχική
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015 18:01

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΚΑΙ...ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ!


Πραγματοποιήθηκαν τα Κούλουμα και στο Λαινοβέργι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιανοβεργίου - Παλαιοχωρίου ¨Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ¨.
Κρασί και νηστίσιμα εδέσματα μοιράστηκαν στους πολίτες οι οποίοι χόρεψαν και γλέντησαν με την ψυχή τους.

Παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΟΜ κ. Σάκης Παντόπουλος

Κατηγορία Αρχική

Με χορό ξεκίνησαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Μελίκης και της ευρύτερης περιοχής στην κεντρική πλατεία μπροστά στο Δημαρχείο και έτσι έκαναν της έναρξη της παρέλασης του  εξαιρετικού Μελικιώτικου Καρναβαλιού 2015

Κατηγορία Αρχική

Πραγματοποιήθηκαν με εξαιρετική επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου τα Κούλουμα(23/2) στον Σταυρό Ημαθίας. Εντυπωσιακή η συμμετοχή των πολιτών και η όλη οργάνωση από ένα νεοσύστατο σύλλογο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρού ¨Η Πρόοδος¨.
Φιλοξενούμενοι οι σύλλογοι των Ποντίων Πλατέος ¨ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ¨ καθώς και οι Πόντιοι Μακροχωρίου, οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν.
Το κρασί , οι λαγάνες και η

Κατηγορία Αρχική

Πραγματοποιήθηκε  η μεγάλη παρέλαση αρμάτων και μασκαράδων στο ΜΕΛΙΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου.

Μικροί και μεγάλοι σε ένα ξέφρενα πάρτυ στους δρόμους της Μελίκης με την σάτυρα να χει τον πρωτο λόγο...

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας