alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Αυτό είναι το νέο 20 ευρω - Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα

Παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι το νέο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο τραπεζογραμμάτιο περιλαμβάνει ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό ασφαλείας, το "παράθυρο με προσωπογραφία" στο ολόγραμμα.

Κατηγορία Αρχική
Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 19:42

13 προσλήψεις στη ΔΕΥΑ Βέροιας


Η ΔΕΥΑ Βέροιας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δεκατριών (13) ατόμων, διάρκειας δύο (2) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της ΔΕΥΑ Βέροιας,σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν.3584/2007, για την εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητα, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο ως εξής:

Κατηγορία Οικονομία

Ανακοινώθηκαν σήμερα από το ΑΣΕΠ τα πρώτα 290 ονόματα επιτυχόντων, στην κατηγορία ΔΕ, που προσλαμβάνονται στον ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας).

Κατηγορία Αρχική

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 77 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης».

2. Το αριθ. 27230/07-06-2011 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Διευκρινήσεις

Κατηγορία Αρχική

Με μικρή καθυστέρηση το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ

Με λίγες ημέρες καθυστέρηση θα δοθεί το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ στους δικαιούχους που δεν το έχουν λάβει ή υπολείπονται προηγούμενες δόσεις σε δικαιούχους αφού πληροφορίες θέλουν αντί για το διάστημα 25 εως 28 Φεβρουαρίου που είχε ανακοινώσει ο Διοικητής του Οργανισμού κ. Βεργίνης να καταβάλλεται αρχές Μαρτίου.

Κατηγορία Αρχική


Κατόπιν ενημέρωσης του alexandriamou.gr από τηλεφωνικές κλήσεις κατοίκων της οδού 28ης Οκτωβρίου με διασταύρωση Αγίου Δημητρίου στην Αλεξάνδρεια διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν ανοικτά φρεάτια που εγκυμονούν κινδύνους όχι μόνο για τη ζωή των αδέσποτων ζώων αλλά και για τη ζωή των συμπολιτών μας.
Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί της Τρίτης 24 Φεβρουαρίου 2015 μια

Κατηγορία Αρχική

Σε μια προσπάθεια στήριξης της παρουσίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην 37 διεθνή έκθεση τουρισμού  « Sajam Turisma» του Βελιγραδίου, η οποία διήρκεσε από τις 19 έως και τις 22 Φεβρουαρίου 2015, παραβρέθηκε στα εγκαίνια και τις εργασίες αυτής της μεγάλης γιορτής τουρισμού της Σερβίας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης.

Κατηγορία Αρχική


Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συμπολίτες μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου   Αλεξάνδρειας σας προσκαλεί να παραβρεθείτε  στο Διευρυμένο Διασυλλογικό Συμβούλιο , που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 25  Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας, σε  ανοιχτή συζήτηση για θέματα και προβλήματα σχετικά με την ανάπτυξη του Δήμου Αλεξάνδρειας, αλλά και για θέματα παραεμπορίου και αγοράς.

Κατηγορία Αρχική
Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 13:39

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ


Τα Κούλουμα γιόρτασαν  σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, με κύριο έθιμο της ημέρας το πέταγμα του «χαρταετού». Ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού οργάνωσε τα πατροπαράδοτα Κούλουμα, όπου προσφέρθηκαν παραδοσιακά νηστίσιμα εδέσματα και η παραδοσιακή φασολάδα σε όλους τους παρευρισκομένους στο Αθλητικό κέντρο Κολινδρού.

Κατηγορία Αρχική

Το Κλιμάκιο Μακεδονίας – Θράκης του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος με την παράσταση «Με Δύναμη Από την Κηφισιά» των Δημήτρη Κεχαΐδη-Ελένης Χαβιαρά σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα, που ήδη παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη με πολύ μεγάλη επιτυχία, θα βρίσκεται στη Βέροια την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015, ώρα 9μ.μ. σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας