alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Στις απαντήσεις που έδωσε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης  συμμετέχοντας στο διασυλλογικό συμβούλιο που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου σε ερωτήσεις του προέδρου κ Τσαρτσάνη μίλησε για λάθη και κακοτεχνίες στο έργο της ανάπλασης

Κατηγορία Αρχική

Ο Δντης του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας κ. Καρούλιας Αστέριος, συμμετείχε στην Διασυλλογικό Συμβούλιο που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Καρούλιας μίλησε

Κατηγορία Αρχική

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου   Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε  Διευρυμένο Διασυλλογικό Συμβούλιο , σήμερα Τετάρτη 25  Φεβρουαρίου 2015 στην

Κατηγορία Αρχική
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 19:39

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΠΟΝΤΙΩΝ


Σήμερα το alexandriamou.gr πληροφορήθηκε για διάρρηξη σε γνωστό πολιτιστικό σύλλογο του τόπου μας.
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας & περιχώρων κ. Κολοθάς Θεόδωρος μας ενημέρωσε ότι έγινε διάρηξη στη Στέγη Ποντίων και πιθανότατα το προηγούμενο βράδυ.

Κατηγορία Αρχική

ΟΑΕΔ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για τα δωρεάν μαθήματα πληροφορικής

Από την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 ξεκινά το πρόγραμμα «Ακαδημία Πληροφορικής» το οποίο ανέπτυξε ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με τη Microsoft Hellas.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία για τη δωρεάν εκπαίδευση ανέργων σε ψηφιακές

Κατηγορία Αρχική

Οριστικό: Λουκέτο στο ελληνικό ποδόσφαιρο βάζει ο Κοντονής

Ο Σταύρος Κοντονής, έχοντας πάρει το «ΟΚ» από τον Αλέξη Τσίπρα, στη συνάντησή του σήμερα με Super League και Football League ανακοίνωσε ότι τα πρωταθλήματα αναστέλλονται επ' αόριστον μέχρι να

Κατηγορία Αρχική

ΟΓΑ: Λόγω έλλειψης ρευστότητας θα καθυστερήσει η καταβολή του οικογενειακού επιδόματος

Με καθυστέρηση 10 ημερών θα καταβληθεί η πρώτη δόση των οικογενειακών επιδομάτων του 2015 σε 700.000-800.000 δικαιούχους.

Οι δικαιούχοι θα

Κατηγορία Αρχική

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Οι Φίλοι του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας οργανώνουν εβδομάδα προβολής ταινιών αρχαιολογικού ενδιαφέροντος από τη Δευτέρα 2 έως το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015.

Κατηγορία Αρχική
 
Οι μαθητές/τριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας, γιόρτασαν και φέτος την Αποκριά με μεγάλη διάθεση και κέφι.  Την Τσικνοπέμπτη συμμετείχαν και απόλαυσαν την καθιερωμένη υπαίθρια εκδήλωση, στο χώρο του σχολείου με ψήσιμο, χορό, μουσική και πολύ κέφι, ντυμένοι/ες με αποκριάτικες στολές. 
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας