alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Αλεξόπουλος τόνισε ότι δεν διεκδικεί δάφνες , δεν έβαλε μέσο ούτε μας έγινε χάρη ώστε ο ΕΝΦΙΑ από 478.000€ περίπου κατέβηκε στο ποσό των 95.690,91€ και απέδωσε τα ε΄σημα στις υπαλλήλους του Δήμου Αλεξάνδρειας κυρίες Γιάγκου, Λάχανη, Παπαδοπούλουκαι Κουρουγιαννίδου!

Κατηγορία Αρχική


Ο Αντιδήμαρχος Κώστας Ναλμπάντης αφού πρώτα έκανε αναφορά στα δίκτυα της Μελίκης που αντί για υπόγεια μια ανεπιτυχής μελέτη τα έκανε υπέργεια, θύμισε τη λακούβα της Μελίκης και τόνισε ότι το έργο της αποχέτευσης θα γίνει.

Κατηγορία Αρχική
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 23:11

ΙΚΑ: Παράταση για υποβολή ΑΠΔ

 

ΙΚΑ: Παράταση για υποβολή ΑΠΔ

Το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 30 Απριλίου 2015 υποχρεώνονται οι εργοδότες των κοινών επιχειρήσεων να υποβάλλουν συμπληρωματικές Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις (ΑΠΔ), για εισφορές υπέρ του Ταμείου Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα (ΤΑΠΙΤ), για τη μισθολογική περίοδο από τον Δεκέμβριο 2013 και μετά.

Η συγκεκριμένη υποχρέωση αφορά

Κατηγορία Αρχική

Το περιουσιολόγιο για όλους τους φορολογούμενους που θα ενεργοποιηθεί μέχρι τον Ιούνιο, καθώς και το ηλεκτρονικό "μάτι" της εφορίας, όχι μόνο για τις καταθέσεις, αλλά και για τα δάνεια και τις χρηματιστηριακές συναλλαγές θα είναι δύο από τα νέα όπλα της Γενικής Γραμματείας Εσόδων στη "μάχη" για τη φοροδιαφυγή το 2015.

Το Επιχειρησιακό Σχέδιο

Κατηγορία Αρχική

Τη Δευτέρα η ειδική εκλογική αποζημίωση σε 31.235 δικαιούχους

Την κατάσταση με τα ονόματα των 31.235 δικαιούχων της ειδικής εκλογικής αποζημίωσης απέστειλε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.
Πρόκειται για τους διοριζόμενους επόπτες, εφόρους, αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής και τους επιμελητές, οι οποίοι συμμετείχαν στη

Κατηγορία Αρχική

 

Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων

Εντολή για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του α' τριμήνου του 2015, νωρίτερα από την προηγούμενη χρονιά, έδωσε η υπουργός κοινωνικής αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Η  Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικής  Αλληλεγγύης  κ. Θεανώ Φωτίου, σήμερα, 26 Φεβρουαρίου 2015, έδωσε εντολή για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων  του 1ου  τριμήνου του 2015, συνολικού ποσού 130 εκατομμυρίων Ευρώ, νωρίτερα από την προηγούμενη χρονιά. Έτσι, οι περίπου 700.000 δικαιούχοι φέτος θα πληρωθούν το αργότερο μέχρι  τη Μεγάλη Τετάρτη, 8 Απριλίου.

Κατηγορία Αρχική


Δείτε πόσα χρήματα γλιτώσαμε από τον ΕΝΦΙΑ του Δήμου, τι έγγραφο ήρθε από το Ελεγκτικό για τις ανείσπρακτες οφειλές του Δήμου, τι ενέργειες γίνονται όσον αφορά την οδό της 28ης Οκτωβρίου,

Κατηγορία Αρχική

Περισσότερες από 2.600 αιτήσεις δέχτηκε το ΑΣΕΠ για τις 210 θέσεις εργασίας σε ΕΛΣΤΑΤ και ΕΚΑΒ. Η ανεργία στην Ελλάδα έχει χτυπήσει κόκκινο, οπότε κάθε προκήρυξη ακόμα και για ελάχιστες ευκαιρίες εργασίας, συγκεντρώνει χιλιάδες υποψήφιους που συνήθως μάλιστα πληρούν τις προϋποθέσεις.

 

Κατηγορία Αρχική
Έως 27/2 οι αιτήσεις για τις πανελλαδικές 2015
 
Δόθηκε παράταση προθεσμίας όπως αναφέρει το νεανικά για την υποβολή Αίτησης – Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων 2015.
Κατηγορία Αρχική
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 16:38

Την Δευτέρα η σύνταξη του ΟΓΑ

Την Δευτέρα η σύνταξη του ΟΓΑ
Η σύνταξη μηνός Μαρτίου 2015 θα καταβληθεί σε 685.196 συνταξιούχους του ΟΓΑ με πίστωση στους Τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή λογαριασμούς ΕΛ.ΤΑ., που έχουν επιλέξει για την πληρωμή των συντάξεων, τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015.
 
 
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας