alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

 

Ελπίδες από νέα θεραπεία για δύο μορφές καρκίνου

Πρόκειται για στοχευμένη βιολογική θεραπεία που θα βασιστεί στην κετουξιμάμπη, που αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό, την επιβίωση, την κινητικότητα, την ικανότητα εισβολής των καρκινικών κυττάρων και την αγγειογένεση του όγκου 

Ένα ακόμη «όπλο» έχουν στη διάθεσή τους οι επιστήμονες για την αντιμετώπιση δύο

Κατηγορία Αρχική
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 23:12

Σήμα κινδύνου από το ΚΕΕΛΠΝΟ για τη γρίπη

Σήμα κινδύνου προς τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και ιδιαίτερα προς τους ηλικιωμένους στέλνουν οι Λοιμωξιολόγοι, ζητώντας να συνεχίσουν να προφυλάσσονται από τη γρίπη.

Μέχρι σήμερα το πρωί , σύμφωνα με το ΚΕΛΠΝΟ, είχαν πεθάνει 63 άτομα, ενώ  21 άτομα νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Συνολικά στις ΜΕΘ μέχρι χτες είχαν

Κατηγορία Αρχική
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 23:07

Δικτυωμένα από νήπια τα παιδιά στην Ελλάδα

 

Από την ηλικία των πέντε ετών φαίνεται να αρχίζει η «μύηση» των ελληνόπουλων στο Διαδίκτυο, με την πλειοψηφία να αρχίζει να «σερφάρει» από τα οκτώ.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΕ, έρευνα σχετικά με τη χρήση του Ίντερνετ από μαθητές που πραγματοποιήθηκε από το Αρχηγείο της

Κατηγορία Αρχική

Περίπου στις 8,30 το βραδυ της Παρασκευής 27 Φεβρουαρίου, Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέσυρε ηλικιωμένο πεζό στην οδό Βετσοπούλου και τον τραυμάτησε ελαφριά.

Ο εν λόγω κύριος επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο χωρίς να προσέξει και παρασύρθηκε από  το διερχόμενο όχημα

Διεκομήσθη με περιπολίκό της ΕΛ.ΑΣ στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας λόγω

Κατηγορία Αρχική
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 17:27

Αυτόματα η θεώρηση βιβλιαρίου ΙΚΑ για το 2015

 
Αυτόματα η θεώρηση βιβλιαρίου ΙΚΑ για το 2015
Δεν απαιτείται η προσέλευση των ασφαλισμένων στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ προκειμένου να θεώρηση βιβλιαρίου υγείας για την περίοδο από 1/3/2015 έως 29/2/2016 και να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας, αφού όλες οι σχετικές διαδικασίες μπορούν να γίνονται από τον διαδικτυακό τόπο του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ).
 
Κατηγορία Αρχική
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 17:13

Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ Τρικάλων

 
 
Στη σκιά του θανάτου του επί πολλά χρόνια υδρονομέα Μίχου Παπαμιχαήλ, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, στις 11.00 π.μ. η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ Τρικάλων, στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Οργανισμού.
 
Κατηγορία Αρχική
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 25/2/2015 η Ημερίδα «Αθλητισμός και Υγεία» που διοργάνωσε στον πολυχώρο «Βέτλανς» η Αντιδημαρχία Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Νάουσας σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Κατηγορία Αρχική
 
Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας ευχαριστεί τους συντελεστές 
των εκδηλώσεων για το Μελικιώτικο Καρναβάλι του 2015
Με την παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών της Καθαρής Δευτέρας 23 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις εορτασμού για το Μελικιώτικο Καρναβάλι του 2015. Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους συντελεστές της επιτυχούς διοργάνωσης του Καρναβαλιού για την προσφορά τους και συγκεκριμένα τους:
Κατηγορία Αρχική
 
Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ημέρα ΤΡΙΤΗ και ΩΡΑ 15.00 στα γραφεία της επιχείρησης , για συζήτηση και λήψη απόφασης  επί των  παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
Κατηγορία Αρχική

Α’ Χαιρετισμοί στην Θεοτόκο

Μετά το πέρας της Καθαράς Δευτέρας σε όλους τους Ορθόδοξους Ιερούς Ναούς θα ψαλλεί την πρώτη Παρασκευή που ακολουθεί (μετά την Καθαρά Δευτέρα), η ακολουθία των Α΄Χαιρετισμών της Παναγίας.

Η Α΄στάση των

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας