alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2015

Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής μαθηματικών κ. Γιώργος Γαρέφης, ο οποίος εκτός από καθηγητής στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας διετέλεσε και Διευθυντής.
Ένας ιδιαίτερα αγαπητός καθηγητής και για τα παιδιά αλλά και για τους συναδέλφους του.

Το alexandriamou.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Καλό παράδεισο κ. Καθηγητά

Κατηγορία Αρχική

Σήμερα και περί ώρα 21.30 το alexandriamou.gr δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Σωτήρη Τόκα, ο οποίος κατήγγειλε ότι προβοκατόρικη ασυνείδητου ή ασυνείδητων πολίτων.

Συγκεκριμένα μας ανέφερε ότι την Δευτέρα 2/2 2015 περίπου στις 22.30 κάποιο άτομο εσκεμμένα κατέβασε όλους τους

Κατηγορία Αρχική

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι οκτώ (28) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Πωλήσεων (ΔΠΩΛ) στη Διοικητική Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης.

Κατηγορία Οικονομία
Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2015 19:35

Κατέρρευσε η παλιά γέφυρα του Αξιού

gefyra axiou


Η παλιά γέφυρα Αξιού, που βρίσκεται στην 5η επαρχιακή οδό μεταξύ Χαλάστρας και Κυμίνων κατέρρευσε σήμερα στις 9.30 το πρωί. Η κατάρρευση προκλήθηκε λόγω της πίεσης των υδάτων στον Αξιό ποταμό από την απόθεση φερτών υλικών (κορμοί δέντρων κ.ά.) 

Κατηγορία Αρχική

Στις 15:45 περίπου το "alexandriamou.gr" δέχθηκε τηλεφωνήματα σχετικά με την εμφάνιση μεγάλου όγκου καπνού στον ορίζοντα που "βλέπει" προς Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία Αρχική

Κλειστό θα παραμείνει και αύριο το γυμνάσιο-λύκειο Μελίκης Ημαθίας, του οποίου η σκεπή κατέρρευσε την περασμένη Κυριακή, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας 

Κατηγορία Αρχική

Η ηλεκτρονική υπηρεσία υποβολής της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης του έτους 2015, για όσους δικαιούχους παραγωγούς επιθυμούν να υποβάλουν τις αιτήσεις μόνοι τους, μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ, θα είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου.Για την επιτυχία της διαδικασίας αυτής, όλες οι περιφερειακές υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ, θα είναι στη διάθεση των παραγωγών, προκειμένου να παρέχουν τεχνική πληροφόρηση.

Κατηγορία Αρχική

 

Μεγάλα συλλαλητήρια διοργανώνονται για την ημέρα που η ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες διαπραγματευόμενη το ελληνικό χρέος και το αίτημα για κούρεμά του.Η ημερομηνία του συλλαλητηρίου (17 Φεβρουαρίου) είναι ενδεικτική και θα οριστικοποιηθεί όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης.

Κατηγορία Αρχική

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας στο οικογενειακό κέντρο ΚΙΒΩΤΟΣ στην Αγκαθιά Ημαθίας.

Κατηγορία Αρχική
Τρίμηνο «πάγωμα» στους πλειστηριασμούς

Νομοθετική παρέμβαση για την προστασία της κύριας κατοικίας από τους πλειστηριασμούς θα κάνει η κυβέρνηση, μόλις ανοίξει η Βουλή.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης: «Η κυβέρνηση προτίθεται άμεσα να νομοθετήσει την

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας