alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015
 
Σε εξέλιξη είναι οι συγκεντρώσεις υποστήριξης κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους ευρωπαίους εταίρους. Κεντρικό σύνθημα των συγκεντρώσεων, που πραγματοποιούνται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και άλλες πόλεις της Ελλάδας, είναι: «Δεν εκβιαζόμαστε, Δεν υποκύπτουμε, Δεν φοβόμαστε, Δεν κάνουμε πίσω, Νικάμε».
Κατηγορία Αρχική

H αναπτυξιακή αναγκαιότητα άμεσης έναρξης των διαδικασιών ολοκλήρωσης του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού με την  διασταύρωση της Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, μέσω Πατρίδας και Νάουσας εκφράστηκε, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου  στο γραφείο του δημάρχου Νάουσας κ.Κουτσογιάννη, παρουσία υπηρεσιακών στελεχών του δήμου Νάουσας , των  Π.Ε Πέλλας  και Ημαθίας και του περιφερειακού συμβούλου κ.Τεληγιαννίδη, ο οποίος εκπροσώπησε τον απουσιάζοντα στην διεθνή έκθεση Βερολίνου Fruit Logistica , αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Καλαϊτζίδη.

Κατηγορία Αρχική

 

Στη Νάουσα, η Αποκριά χαρακτηρίζεται από τον αυθορμητισμό, τον ενθουσιασμό, τη φιλόξενη διάθεση των Ναουσαίων, τα χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία γλέντια τους, τα σατιρικά καρναβάλια.Σε αντίθεση με τον «αυθορμητισμό» και την «αταξία» που θα επικρατεί τις μέρες της αποκριάς, το έθιμο «Γενίτσαροι και Μπούλες» το χαρακτηρίζει η πειθαρχημένη, τυποποιημένη και εξαιρετικής αισθητικής εμφάνισης των συμμετεχόντων «Τα μπουλούκια».

Κατηγορία Αρχική

Θανατηφόρο δυστύχημα στο Σ13 τούνελ της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση προς Βέροια.
Συγκεκριμένα σήμερα  Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 5:30 το απόγευμα, Ι.Χ αυτοκίνητο μάρκας CITROEN C2 με τέσσερις επιβάτες,  συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τριών νεαρών επιβατών(2 κορίτσια, 1 αγόρι)
Στο συμβάν η Π.Υ. Βέροιας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Κοζανης  και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία

Κατηγορία Αστυνομικά

Ο Νίκος Καλτσάς και ο Γιώργος Μαραγκός βρέθηκαν στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου
καλεσμένοι της Ακαδημίας ποδοσφαίρου FOOTBALL STARS ACADEMY του Δημήτρη Πετκάκη.
Τα αστέρια του ποδοσφαίρου μοίρασαν αυτόγραφα και συνομίλησαν με τους μικρούς αθλητές και τους συμβούλευσαν για τη διατροφή τους στα αποδυτήρια της ομάδας.

Κατηγορία Αρχική

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας σας κάνει γνωστό ότι:
Κατηγορία Αρχική

Αξιότιμε κύριε Ισαάκ Χαλκίδη

Αναφορικά με την συνέντευξη σας στο Ράδιο AVENA 97.7 και σε απάντηση των ειρωνικών σχολίων προς το άτομό μου, έχω να δηλώσω τα παρακάτω.

Κατηγορία Αρχική

 

Ο Αθλητικός  Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Βέροιας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων  Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, διοργανώνουν φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο ΔΑΚ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ», τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, ώρα 6 μ.μ..

Κατηγορία Αθλητικά

 

Με επιτυχία συνεχίστηκε για τρίτη εβδομάδα η παρουσίαση του θέματος της ενδοοικογενειακής βίας στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βέροιας. Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία των τριών στελεχών του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας,

Κατηγορία Αρχική


Φέτος το χειμώνα το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν από κοινού στα παιδιά και σε όσους θέλουν να νιώθουν παιδιά το εξαιρετικό έργο του Friedrich Karl Waechter «Σχολείο για Κλόουν» σε μετάφραση Ξένιας Καλογεροπούλου και σκηνοθεσία Τάσου Ράτζου.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας