alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το προσωπικό της ΚΕΔΑ έκοψε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης κ. Δελιόπουλος Στέφανος.

Σε ένα ζεστό κλίμα στην αίθουσα του κτήματος ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μπρουσκέλης Νίκος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αλεξάνδρειας κ. Λυμπεράκης Μενέλαος, ο Αντιπρόεδρος της

Κατηγορία Αρχική

Την ανάκληση μη ασφαλούς ελαιόλαδου ζήτησε ο ΕΦΕΤ

109

Την ύπαρξη πολυκυκλικών αρωματικών υδρογονανθράκων σε διακινούμενο ελαιόλαδο σε επίπεδα που υπερβαίνουν αυτά που ορίζονται από τη σχετική νομοθεσία, διαπίστωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), στο πλαίσιο του προγράμματος επισήμου ελέγχου ασφάλειας και ποιότητας των τροφίμων και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του κράτους.

Οπως αναφέρεται σε

Κατηγορία Αρχική

Από τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 ξεκινούν τα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού στο Δήμο Αλεξάνδρειας. Τα προγράμματα αυτά υλοποιούνται μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας και απευθύνονται σε δημότες όλων των ηλικιών (και των δυο φύλων) που θέλουν να αθληθούν.
 
Τα τμήματα δημιουργούνται και εποπτεύονται από
Κατηγορία Αρχική
Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 10η  του μηνός  Φεβρουαρίου του έτους 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87). 
 
1. Λήψη απόφασης για
Κατηγορία Οικονομία
Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 16:24

Στον ΟΑΕΕ «παλαιοί» ασφαλισμένοι του ΕΤΑΑ

Στον ΟΑΕΕ «παλαιοί» ασφαλισμένοι του ΕΤΑΑ

Υποχρεωτική είναι η ασφάλιση στον ΟΑΕΕ, σε όσους ήταν ασφαλισμένοι σε οποιονδήποτε φορέα κύριας ασφάλισης ή το Δημόσιο πριν από την 1.1.1983, και έως την 1.8.2010, ήταν ασφαλισμένοι στον κλάδο κύριας ασφάλισης του ΕΤΑΑ.

Σε εγκύκλιο της διοίκησης

Κατηγορία Αρχική
Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 16:20

Ανάκληση αυτοκινήτων CHEVROLET και OPEL

Ανάκληση αυτοκινήτων CHEVROLET και OPEL

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων OPELστην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων OPELτύπου CorsaD.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι η εταιρεία Chevellas A.E., Γενική

Κατηγορία Αρχική
 
Α΄ Έχοντας υπόψη:
1.-Τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 52 του Ν. 2696/99 "περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ., όπως τροποποιήθηκε
και ισχύει"
Κατηγορία Αρχική

Πλυμμύρισαν δρόμοι στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας για μία ακόμη φορά μετά από ολιγόλεπτη νεροποντή σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου.
Συγκεκριμένα η οδός Νικ. Πλαστήρα στο ύψος του Μαρινόπουλου μέχρι την πλατεία Μασούτη, η οδός Φιλίππου και η οδός Γρ. Λαμπράκη

Κατηγορία Αρχική

Σαν από θαύμα δεν σημειώθηκε κάποιο τροχαίο ατύχημα το πρωί, στην είσοδο του Π. Σκυλιτσίου αφού ένα τεράστιο  πεύκο  έπεσε στο οδόστρωμα κλείνοντας κυριολεκτικά  το δρόμο.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας,  ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Τόκας και ο Πρόεδρος της

Κατηγορία Αρχική

Από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Αλεξάνδρειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Οι κάτοχοι ενεργών σημείων υδροληψίας που έχουν υποβάλλει έως και τις 31-12-2014 αίτηση εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας, υποχρεούνται έως και τις 30 Απριλίου 2015 να καταθέσουν αίτηση χορήγησης άδειας χρήσης νερού για τα εν λόγω σημεία υδροληψίας.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας