alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος, Βόλεϊ Γυναικών του ΓΑΣ ΄΄ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ΄΄ έγινε σήμερα Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στο κλειστό δημοτικό γήπεδο μπάσκετ στην Αλεξάνδρεια.

Παρουσία του προέδρου του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ κ Παπαγερίδη Στέλιου, την πίτα έκοψε ο έφορος του τμήματος

Κατηγορία Αρχική

Ενημέρωση των μελών του Συλλόγου Γεωργών του Δήμου Αλεξάνδρειας έγινε σήμερα Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Δ.Σ. Αλεξάνδρειας.

Η ενημέρωση έγινε από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μεσσαλά Παναγιώτη που μίλησε για προβλήματα που υπάρχουν με το βαμβάκι, που σε πολλά

Κατηγορία Αρχική

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με την Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία (ΕΠΑΝΕΤ) του Επιμελητηρίου Ημαθίας διοργανώνουν προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης Εργαζομένων, Επιχειρηματιών ή Αυτοαπασχολούμενων όλων των κλάδων της οικονομίας σε θέματα Εξωστρέφειας.

Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Ενίσχυση του Ανθρώπινου Δυναμικού των μικρών και μεσαίων

Κατηγορία Αρχική

Πως θα αποκτήσετε την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) προωθούν στην Ελλάδα ένα εργαλείο επικοινωνίας, πληροφόρησης, κινητικότητας και ψυχαγωγίας των νέων Ευρωπαίων πολιτών, την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων!

Είσαι νέος και ζεις στην Ευρώπη; Πήρες την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων; Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: αυστηρά μόνο για νέους! Την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων μπορούν να αποκτήσουν

Κατηγορία Αρχική

Υπ. Παιδείας: Εγκύκλιος για τις προφορικές εξετάσεις στις πανελλαδικές 2015

Το Υπουργείο Παιδείας με την παρούσα εγκύκλιο, σας ενημερώνει για τον τρόπο εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων, καθώς και τη διαδικασία χορήγησης των γνωματεύσεων που αφορούν:

α) στους μαθητές της τελευταίας τάξης των Γενικών

Κατηγορία Αρχική

Ανακαλούνται αυτοκίνητα Opel Corsa τέταρτης γενιάς (D) από την GM EΛΛΑΣ Α.Ε., γενική εισαγωγέα των αυτοκινήτων στην εγχώρια αγορά, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.

Κατηγορία Αρχική

 

Πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη σε σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Βέροιας όταν πατέρας μαθητή επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τον διευθυντή του σχολείου μέσα στο γραφείο του.

Κατηγορία Αρχική

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αλεξάνδρειας, μετά το σήμα της Πολιτικής Προστασίας αλλά και των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την κακοκαιρία που θα πλήξει από σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας

Κατηγορία Αρχική

 

Ένα χρόνιο πρόβλημα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου λύθηκε οριστικά και με τον καλύτερο τρόπο.

Η στέγη του σχολείου είχε πολλά και σοβαρά προβλήματα με αποτέλεσμα σε κάθε νεροποντή να υπάρχει η αγωνία πόσο νερό και που θα μπει στο σχολείο αλλά και τι κακό και ζημιά θα προκαλέσει.

Κατηγορία Αρχική
Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 12:36

Άρχισε η χιονόπτωση στην Ημαθία

Ξεκίνησε η χιονόπτωση και στα πεδινά της Ημαθίας, όπως και μέσα στη Βέροια (γύρω στις 11.30 π.μ.), καθώς το κύμα που... γυρόφερνε το Νομό πέρασε και από πάνω του.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας