alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015
Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 21:48

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3 - 0

Νέα άνετη νίκη για τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας. Αποδίδοντας με εμπειρία και ψυχραιμία, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα της Κοζάνης, στο ΔΑΚ Μακροχωρίου. 

Κατηγορία Αρχική

Άκρως συγκινητικές στιγμές ζήσαμε στην κοινή συνέντευξη της Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμποχωρίου
¨ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨

Κατηγορία Αρχική

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 στο ξενοδοχείο DIAKONIA στην Πυλαία Θεσσαλονίκης η κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού & Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας - Θράκης.
Μεγάλα ονόματα της Δημοσιογραφίας τίμησαν την εκδήλωση όπως οι κύριοι Λεπτοκαρίδης, Ωρολογάς, Μάρας, Μαργαρίτης, Τζερτζεβέλης(Reuters), καθώς και η κ. Αραμπατζή, η κ. Θεοδωρίδου(4Ε) και πολλοί άλλοι.
Συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου και ζητήθηκαν προτάσεις από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους.

Κατηγορία Αρχική

Μια συγκινητική υποδοχή περίμενε τη Σχολή χορού ¨Η ΚΥΠΡΟΣ¨ και Πολιτιστικό Όμιλο Βρακοφόροι Κύπρου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμποχωρίου ¨Μέγας Αλέξανδρος¨. Το Δ.Σ. του συλλόγου και τα μέλη του καλωσόρισαν τους Κύπριους φίλους τους με ένα εντυπωσιακό γλέντι με κυπριακά και ελληνικά τραγούδια και με εξαιρετικής ποικιλίας και νοστιμιάς εδέσματα φτιαγμένα από τους φίλους του συλλόγου.

Κατηγορία Αρχική
 
Ερχεται νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 10.000 προσλήψεις ανέργων 30 - 66 ετώνΝέο πρόγραμμα για προσλήψεις 10.000 ανέργων ηλικίας από 30 έως 66 ετών έχει σχεδιάσει ο ΟΑΕΔ και αναμένει την έγκριση του υπουργείου Εργασίας, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση της δράσης και να ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις
 
Κατηγορία Οικονομία
Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 11:32

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ

63

Εορτάζει 42 ημέρες πριν το Άγιο Πάσχα – Α΄ Κυριακη Των Νηστειων.
Η αγία αυτή ημέρα είναι ξεχωριστή, διότι παρά το κατανυκτικό κλίμα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, εορτάζει λαμπρά η Ορθοδοξία μας, η αληθινή Εκκλησία του Χριστού.

Ποιούμε ανάμνηση του

Κατηγορία Αρχική

 

anapnoes.gr : aspirin 660 0 600x272 Εννέα καταπληκτικές χρήσεις της ασπιρίνης (φαρμακευτικές και μη)

Για περισσότερα από 100 χρόνια, η ασπιρίνη είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την αντιμετώπιση του πόνου και του πυρετού. Εκτός όμως από ένα σπουδαίο φάρμακο γενικής ιατρικής αντιμετωπισης, η ασπιρίνη έχει και άλλες εναλλακτικές χρήσεις , άγνωστες στους περισσότερους.

Δείτε παρακάτω τις 9 φαρμακευτικές και μη, χρήσεις ″έκπληξη″ της ασπιρίνης :

Κατηγορία Αρχική

 

Η στέβια (Stevia Rebaudiana Bertoni) είναι ένα πολυετές φυτό που ευδοκιμεί στα υψίπεδα τη Παραγουάης και της Βραζιλίας και περιλαμβάνει περισσότερες από 250 διαφορετικές ποικιλίες. Ανήκει στην οικογένεια Asteraceae και ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του Ισπανού ιατρού Pedro Jaime Esteve.

Οι ινδιάνοι Guarani, που ζούσαν σε περιοχές της Παραγουάης και της Βραζιλίας, χρησιμοποιούσαν από

Κατηγορία Αρχική
Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 09:29

Τι είναι ο «Μάρτης» ή «Μαρτιά»;

Τι είναι ο «Μάρτης» ή «Μαρτιά»;
Ο Μάρτης ή Μαρτιά είναι ένα παμπάλαιο έθιμο, με βαλκανική διασπορά. Πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα, και συγκεκριμένα στα Ελευσίνια Μυστήρια.
Οι μύστες των Ελευσίνιων Μυστηρίων έδεναν μια κλωστή, την Κρόκη, στο δεξί τους χέρι και το αριστερό τους πόδι.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας