alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

ΜΗΛΙΑ

A. ΦΟΥΖΙΚΛΑΔΙΟ (Venturia inaequalis Cooke Wint.)

• Στις δειγματοληψίες που πραγματοποιήθηκαν στους μηλεώνες της περιοχής μας, διαπιστώθηκαν ώριμα ασκοσπόρια. Συνιστάται επέμβαση με εγκεκριμένα σκευάσματα 13-16 Μαρτίου ή στο στάδιο της πράσινης κορυφής (C έως C3,

Κατηγορία Αρχική

Το Σάββατο στις 28 Μαρτίου 2015 από τις 5:00μ.μ ως τις 8:30μ.μ στο ξενοδοχείο Grand Hotel στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε ένα σεμινάριο που θα γίνει από το Ζωολόγο- Ηθολόγο και Ερευνητή του Πανεπιστημίου από τη Σουηδία κ.Βασιλειάδη Ανδρέα που θα αφορά στη σχέση μας με το σκύλο.

Θα ακούσουμε για την εξημέρωση του από την Αρχαιότητα ως τις

Κατηγορία Αρχική

Της Όλγας Ν. Τσιπτσέ

Τελικά αποδεικνύεται, για άλλη μία φορά, πόσο σοφοί ήταν οι πρόγονοί μας, και απορώ γιατί ακόμη δεν προσπαθούμε να τους μοιάξουμε, αφού τόσο μας αρέσει η μίμηση! Για άλλη μία φορά είχαν δίκιο, όταν έλεγαν «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι»!

Κατηγορία Αρχική

 

Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Πλατέος διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης με σκοπό τη συλλογή τροφίμων και ρούχων για οικογένειες με βιοποριστικά προβλήματα.
Η εποχή της κρίσης που βιώνουμε όλοι αποδεικνύεται ιδιαίτερα σκληρή για πολλούς συνανθρώπους μας που στερούνται βασικών αγαθών .

Κατηγορία Αρχική
 
Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2014 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 11/05-09-2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) 
Κατηγορία Αρχική

«Σύμφωνα με το άρθρο 35 του ν.4036/2012 (ΦΕΚ Α 8) όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 44 παρ. 4 του ν.4235/2014 (ΦΕΚ Α 32), θεσπίστηκε η συνταγογράφηση των γεωργικών φαρμάκων από τα καταστήματα λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων, αλλά και από κάθε ενδιαφερόμενο επιστήμονα.

Κατηγορία Αρχική

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που έλαβαν χώρα κατά τον μήνα Φεβρουάριο του έτους 2015

Κατηγορία Αρχική

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Έπειτα από ενημέρωσή που είχαμε από την ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,θέλουμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας πως ο εξ αναβολής αγώνας με τον Νηρέα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαρτίου και ώρα 16:00 στο γήπεδο της Μέσης.

 
Κατηγορία Αθλητικά

Αυτά είναι τα κόλπα που μπορείτε να κάνετε με το πληκτρολόγιο.

Κατηγορία Αρχική

-Στην εκφορά του ελληνικού λόγου εκτός από τις εικόνες βρίσκουμε πολλούς εκφραστικούς τρόπους όπως τις παρομοιώσεις , τις αντιθέσεις , τις υπαλλαγές, τις περιφράσεις, τις παρηχήσεις, τις προσωποποιήσεις, τις συνεκδοχές, και κυρίως τις μεταφορές ως σχήμα λόγου κατά το οποίο άλλα λέμε και άλλα εννοούμε.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας