alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015
 
Θέλω να συγχαρώ την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για την μεγάλη νίκη που πέτυχαν σήμερα έναντι της Νάουσας και κατέκτησαν το κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας.
Κατηγορία Αρχική
 
Για τις αλλαγές που επέρχονται από τη φετινή χρονιά στις γραπτές προαγωγικές εξετάσεις και στον τρόπο προαγωγής των μαθητών Α΄ και Β΄ τάξεων Ημερήσιου Γενικού Λυκείου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων Εσπερινού Γενικού Λυκείου ενημερώνει ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης με εγκύκλιό του όλα τα Λύκεια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Κατηγορία Αρχική

 

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ημαθίας πανηγυρίζει εδώ και λίγες ώρες ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων έσπευσε με ανακοίνωση του να συγχαρεί τον συντοπίτη για τη μεγάλη του επιτυχία. Αναλυτικά :

Κατηγορία Αρχική

Το Ιστορικό Μουσείο Νησίου Ημαθίας επισκέφθηκαν την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου Νεοχωρίου με τη συνοδεία της νηπιαγωγού τους κ. Μαρίνας Δημάδη αλλά και των γονέων τους.
Οι μικροί μαθητές ταξίδεψαν μέσα στον κόσμο της παράδοσης και της λαογραφίας του

Κατηγορία Αρχική

Χαλάρωση του εμπάργκο εισαγωγών κατά Ελλάδας, Κύπρου και Ουγγαρίας, εξετάζει η Ρωσία


Χαλάρωση του εμπάργκο εισαγωγών κατά Ελλάδας, Κύπρου και Ουγγαρίας, εξετάζει η Ρωσία
 Το ρωσικό υπουργείο Αγροτικής Οικονομίας συζητά πιθανούς τρόπους για τη χαλάρωση του εμπάργκο εισαγωγής τροφίμων ως προς μια σειρά χωρών της ΕΕ, όπως η Ελλάδα, η Κύπρος και η

Κατηγορία Αρχική

Η κατάκτηση του ΚΥΠΕΛΟΥ της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ για το 2015  σε αγώνα μεταξύ της ΝΑΟΥΣΑΣ και του ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ σήμερα  Τετάρτη 11 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας κρίθηκε στην παράταση με την ομάδα της Αλεξάνδρειας να παίρνει την νίκη και το κύπελο νικώντας με 2-0.

Στο 102 και στο 114 η ομάδα του ΠΑΟΚ πήρε το πολυπόθητο κύπελο που είχε σαν στόχο από

Κατηγορία Αρχική
Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 18:03

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Τελικός κυπέλου ΕΠΣ Ημαθίας σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας μεταξύ της αμάδας της ΝΑΟΥΣΑΣ  με τον ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Μετά από ένα ισόπαλο 90 λεπτο το παιχνίδι κρίνεται στην παράταση. Στο δεύτερο 15λεπτο της παράτασης η ομάδα του ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ προϊγείται με 2-0.

Περισσότερα και φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση σε επόμενη ανάρτησή μας.

Κατηγορία Αρχική

Προσοχή! Απάτη απειλεί τους χρήστες του WhatsApp

Αυξάνονται οι αναφορές για μια απάτη που απειλεί τους χρήστες τής, ιδιαίτερα δημοφιλούς μεταξύ νέων, εφαρμογής WhatsApp, εν αναμονή της διάθεσης μιας νέας λειτουργίας του app.

Η υπηρεσία έκανε δοκιμές φωνητικών κλήσεων από το app στην Ινδία τον Φεβρουάριο με περιορισμένο αριθμό χρηστών, για

Κατηγορία Αρχική

Οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου “Τα Παιδιά της Άνοιξης”  πραγματοποίησαν Ομάδα Συνύπαρξης με Ομάδα φωτογράφων της σχολής  “ Photoglobe Seminars ”, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία Αρχική

Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προσκαλεί τους εξεταστές υποψηφίων οδηγών σε ημερίδα με θέμα:
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας