alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

Χρυσό μετάλλιο για την νεαρή αθλήτρια  ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΑΣΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ που συμμετείχε με την Εθνική Ελλάδος στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JU-JITSOU που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κέντρο του Φαλήρου από την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Η ΧΡΥΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ αγωνίστηκε στην κατηγορία (κιλά) -49 και πέτυχε τέσσερις νίκες σε

Κατηγορία Αθλητικά

A1 Ερασιτεχνική – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία (25η αγωνιστική)

Κατηγορία Αθλητικά

Αλλαγή στο καθεστώς μετεγγραφών από φέτος προαναγγέλλει με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς.

Σημειώνει πως οι μετεγγραφές θα γίνονται μόνο με κοινωνικά κριτήρια και εξηγεί

Κατηγορία Αρχική

 

Δάνειο εως 18.000 ευρώ για Μεταπτυχιακές Σπουδές από το Erasmus+

Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος Erasmus+ εντάσσεται μια νέα δράση με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τίτλο «Erasmus+ Master Loans».
Πρόκειται για τη χορήγηση φοιτητικών δανείων με ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής σε όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν ένα πλήρη

Κατηγορία Αρχική

Το  Σάββατο 14 Μαρτίου στις 6:00μ.μ. θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Βενέδικτος Νεοσκητιώτης.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής στην Βέροια.

Κατηγορία Αρχική

Αγαπητοί Συνάδελφοι, η ΕΣΕΕ υλοποιώντας τη δέσμευση που ανέλαβε κατά τις πρόσφατες συναντήσεις του προέδρου κ. Β. Κορκίδη με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Δ. Μάρδα, απέστειλε στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και στους αρμόδιους υπουργούς υπόμνημα με είκοσι (20) προτάσεις αλλαγής, απλοποίησης και βελτίωσης της ισχύουσας νομοθεσίας που αφορούν σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας και της αγοράς.

Κατηγορία Αρχική


Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας 42χρονος για κλοπή βενζίνης από πρατήριο υγρών καυσίμων. Επιπλέον προέκυψε ότι εμπλέκεται σε πέντε επιπλέον παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες σε περιοχές της Ημαθίας.

Κατηγορία Αρχική

 

Μετρητά τέλος – Όλες οι συναλλαγές με κάρτα

Την παροχή κινήτρων σε όσους πληρώνουν για τις συναλλαγές τους μόνο με κάρτα επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ», ομάδα στελεχών του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη εξετάζει το σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο οι καταναλωτές θα

Κατηγορία Αρχική


Κάποτε σε ένα δρόμο όπου υπήρχαν πολλοί οίκοι ανοχής οι πόρνες επαναστάτησαν. Βλέπετε είχαν βαρεθεί να εκδίδονται και μετά η συμμορία-μαφία της περιοχής να τις παίρνει κατεξακολούθησην. Αποφάσισαν λοιπόν να μη δίνουν

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας