alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δενδροφύτευση που διοργανώθηκε από την Τοπική Κοινότητα Τρικάλων σε συνεργασία με Φορείς και Συλλόγους του χωριού, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015. 
Κατηγορία Αρχική

Πολλοί αναρωτιούνται, αν μπορούν να σώσουν το γάμο τους, όταν τα προβλήματα φαντάζουν τεράστια και δε ξέρουν πως να τα αντιμετωπίσουν. Ή έστω να χωρίσουν με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες για τους ίδιους ή και για τα νεαρώτερα και πιο αδικημένα μέλη της οικογένειας που είναι πάντα τα παιδιά.

Τα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια, στις κρίσιμες στιγμές του οικογενειακού τους βίου, οφείλονται στην

Κατηγορία Αρχική

Χωρίς τέλος μοιάζει η ανείπωτη τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά την ανεύρεση του πτώματος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, τα ερωτήματα παραμένουν.

Το σώμα του 20χρονου φοιτητή, εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 15 Μαρτίου σε

Κατηγορία Αρχική

Μέσα στο Παλαιοχώρι η ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΡΑΧΟΥ πήρε το ΄΄διπλό΄΄ αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα του ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ σε αγώνα πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας την Κυριακή 15 Μαρτίου.
Το τελικό σκορ 1-2 για την ομάδα του Αράχου

Κατηγορία Αρχική

 

Α2 Ερασιτεχνική (1ος όμιλος) – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία (21η αγωνιστική)

Κατηγορία Αθλητικά

Με μια ακόμη νίκη τελείωσε  ο αγώνας της Κυριακής 15 Μαρτίου για την  Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας.
Στο δημοτικό στάδιο της Αλεξάνδρειας αντιμετώπισε την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ σε ένα καθοριστικό αγώνα για

Κατηγορία Αθλητικά

Οι Βρυξέλλες «παγώνουν» την πρόσβαση σε 25 δισ. ευρώ απο το ΕΣΠΑ
Στερεύει από τη μεγαλύτερη χρηματοδοτική της πηγή η οικονομία, καθώς η Ελλάδα για άγνωστο χρονικό διάστημα δεν θα έχει πρόσβαση στα κοινοτικά ταμεία, για πρώτη φορά από το 1981

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, οι κοινοτικές υπηρεσίες ενημέρωσαν ατύπως την Αθήνα ότι «παγώνει» η πρόσβαση σε περίπου 25 δισ. ευρώ, επικαλούμενες την ανάγκη εξέτασης τεχνικών λεπτομερειών στη δομή και στη συγκρότηση των νέων διαχειριστικών αρχών του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Κατηγορία Αρχική

Την ακύρωση των αυξήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος που αποφάσισε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας με την αύξηση του ΕΤΜΕΑΡ ανήγγειλε με σημερινή δήλωσή του ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότηςης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Ο υπουργός καλεί αφενός τη ΡΑΕ να επανεξετάσει την απόφασή της, δηλώνει ωστόσο ότι σε κάθε περίπτωση θα

Κατηγορία Αρχική

anapnoes.gr : big 0006716001425451852 600x450 Οι 50 πιο υγιεινές τροφές που πρέπει να καταναλώνουμε.

Υπάρχουν κάποιες τροφές που κάνουν κακό στον οργανισμό μας και το ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά… υπάρχουν και κάποιες άλλες τροφές που θωρακίζουν τον οργανισμό μας, ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν και από καρδιακά νοσήματα.

Δεν είναι μία ούτε δύο αλλά ούτε και τρεις αυτές οι τροφές. Είναι 50 υγιεινές τροφές, τις οποίες πρέπει όλοι μας να καταναλώνουμε συχνά στις μερίδες που συνιστούν οι ειδικοί εννοείται γιατί… «παν μέτρον άριστον» έλεγαν οι παλιοί.

Δείτε τις 50 πιο υγιεινές τροφές όπως τις παρουσίασε το TIME:

Κατηγορία Αρχική

Οι πιλότοι που συμμετέχουν στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διατήρησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή ο Lewis Hamilton με Mercedes., Ο Βρετανός κατέκτησε εύκολα την πρώτη θέση στο γκραν πρι της Αυστραλίας αφήνοντας πίσω του, τον ομοσταυλό του, Nico Rosberg αλλά και τον Vettel ο οποίος κατάφερε στον πρώτο του αγώνα με Ferrari, να ανέβει στο βάθρο των νικητών.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας