alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015
 
Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου διοργανώνει τριήμερο διεθνές συνέδριο με θέμα «Ο Όλυμπος μνημείο φύσης και παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.
Κατηγορία Αρχική

Στην τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 16 Μαρτίου ο κ. Δημητριάδης για το θέμα της μεταφοράς της δημοτικής βιβλιοθήκης σε προσωρινό χώρο λόγω ακαταλληλότητας του υπάρχοντος από τις πλημμύρες του 2014, πρότεινε την ενοικίαση κατάλληλου χώρου στο κέντρο της Αλεξάνδρειας και όχι διαμόρφωση των αποθηκών της πρώην ΕΑΣ

Κατηγορία Αρχική

Σε σύντομη ομιλία του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 16 Μαρτίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Ναλμπάντης έκανε αναφορά για την εξέλιξη της αποπεράτωσης του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου, μίλησε για τρία υποέργα της Περιφέρειας για το θέμα αυτό και έκανε μια πρόταση για την προσωρινή μεταφορά της δημοτικής βιβλιοθήκης σε χώρο που θα διαμορφωθεί στις αποθήκες της πρώην ΕΑΣ.

Κατηγορία Αρχική

Τα θερμά τους συλλυπητήρια εξέφρασαν άπαντες συμπολίτευση και αντιπολίτευση για τον άδικο χαμό της  Νατάσας. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη μεγαλειώδη προσφορά ζωής εκ μέρους των γονέων της μαθήτριας μέσω της δωρεάς οργάνων.
Χρήματα συγκεντρώνονται για την οικογένεια μέχρι και την ημέρα της ταφής της άτυχης κοπέλας.Σε αντίθεση το Eλληνικό κράτος έδειξε και σε αυτή την περίπτωση την αναλγησία του παρακρατώντας χρήματα που προριζόταν για την οικογένεια.

Κατηγορία Αρχική

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλεξάνδρειας που έγινε την Δευτέρα 16 Μαρτίου. ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης ενημέρωσε το σώμα για τα τρέχοντα ζητήματα του δήμου, για κλοπές στο αντλιοστάσιο Μελίκης και για αγωγές που υπάρχουν κατά του Δήμου Αλεξάνδρειας από υπαλλήλους του πρώην Δήμου Πλατέος και από τον εργολάβο διαχείρησης-μεταφοράς απορριμμάτων.

Κατηγορία Αρχική

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 16 Μαρτίου ο Αντιδήμαρχος Καθεριότητας κ. Τόκας απάντησε στα δημοσιεύματα και τις καταγγελίες της Οικολογικής Ομάδας Βέροιας για τον χώρο συλλογής απορρυμάτων (ΣΜΑ) και την μεταφορά τους στο ΧΥΤΑ Γιαννιτσών

Κατηγορία Αρχική

 


«Η δημοσιογραφία μου έχει μάθει να ψάχνω και ν’ ακούω»…

Η νομική, η δημοσιογραφία και η πολιτική ήταν οι άξονες της συζήτησης της βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης, Χριστίνας Ταχιάου, με τους φοιτητές Δημοσιογραφίας, του MediterraneanCollegeΘεσσαλονίκης.

Η δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζεται και ως «άνθρωπος με

Κατηγορία Αρχική

Αύριο πρόκειται να πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων βαμβακοπαραγωγών, η συνδεδεμένη ενίσχυση βάμβακος, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Βαγγέλης Αποστόλου.

Κατηγορία Αρχική
 
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Real Νews, μέχρι το τέλος του μήνα ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, αναμένεται να καταθέσει νομοσχέδιο στη Βουλή που θα προβλέπει τόσο την αύξηση του κατώτατου μισθού σε δύο στάδια, όσο και την εξομοίωση από τον Απρίλιο των κατώτατων αμοιβών για όλους όσους είναι κάτω των 25 ετών, στο ύψος του σημερινού κατώτατου μισθού.
Κατηγορία Αρχική
 
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15--3-2015 στην φιλόξενη αίθουσα του καλαίθητου και ιστορικού κτηρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού, η 2η εκδήλωση - ομιλία που συνδιοργανώθηκε από την Ομάδα Επιστημόνων Κολινδρού, την οποία βασικά την απαρτίζουν οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι με καταγωγή από τον Κολινδρό,
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας