alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015
 
 
Η Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης  του  Δήμου  Νάουσας  σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξάνδρειας διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα: 
Κατηγορία Αρχική
 
Ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Αθλητών ΑμεΑ Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και με τη στήριξη του Δήμου Νάουσας, διοργανώνει το 9ο Ανοιχτό Διεθνές Τουρνουά Κολύμβησης Αθλητών με Αναπηρία, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 με ώρα έναρξης στις 09:00 το πρωί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας.
Κατηγορία Αρχική
 
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας διαβιβάστηκε με εντολή του υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρου Κοντονή, φάκελος
Κατηγορία Αρχική
 
Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται οι τελικές υπογραφές για την εξαγωγή ελληνικού ροδάκινου σε Σουηδία και Δανία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας Χρήστος Γιαννακάκης.
Κατηγορία Αρχική
 
Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας και ο Σύλλογος Γονέων της Εστίας Μουσών φιλοξενούν το Σάββατο 21 Μαρτίου και ώρα 20:15 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, το πρωτοποριακό κουαρτέτο εγχόρδων Storm.
Κατηγορία Αρχική
 
Την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Μαρτίου ομάδα εκπαιδευομένων του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» παρακολούθησαν διήμερο σεμινάριο φωτογραφίας στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βεροίας.
Κατηγορία Αρχική

 

Τζιτζικώστας: Η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας έσπασε κάθε ρεκόρ απορρόφησης κονδυλίων ΕΣΠΑ για το 2014

"Είμαστε σήμερα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η πρώτη Περιφέρεια της Ελλάδας σε απορρόφηση και, ταυτόχρονα, στην εκταμίευση κονδυλίων και τις πληρωμές έργων, όπου σπάσαμε κάθε ρεκόρ" δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, το μεσημέρι, με θέμα τον απολογισμό της πορείας υλοποίησης του τρέχοντος ΕΣΠΑ για το 2014.

Όπως είπε ο κ. Τζιτζικώστας, η απορρόφηση κονδυλίων ανήλθε

 
Από την Δημοτική Κοινότητα Μελίκης ανακοινώνεται πως συνεργεία του Δήμου την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2015, προχώρησαν για πολλοστή φορά στον καθαρισμό του χώρου απέναντι από τα κοιμητήρια, όπου βρισκόταν πλήθος στεφανιών, μπαζών και μαρμάρων παλαιών τάφων. 
Κατηγορία Αρχική

Ημερίδα  για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα διοργανώνει η Κοινωνική Συνεταιριστική  Επιχείρηση «Ελλάδα Παντού», με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας κα του Επιμελητηρίου Ημαθίας, υπό την αιγίδα  του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού.

Κατηγορία Αρχική

Έπειτα από ευρείες αναζητήσεις και μεθοδευμένες  ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθη χθες (17-03-2015) το μεσημέρι στην Κατερίνη, 43χρονος αλλοδαπός για κλοπή, ενώ στη δικογραφία, συμπεριλαμβάνεται ακόμη ένας 47χρονος, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας