alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Η τάση του καιρού έως και τα τέλη του Μάρτη - Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Σε τροχιά βροχών μπαίνει η Ελλάδα από την Κυριακή! Η τάση του καιρού έως και τα τέλη του Μάρτη.

Κατηγορία Αρχική
 
Την Κυριακή 15 Μαρτίου ολοκληρωθηκε με απολυτη επιτυχια το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JU-JITSU νέων ηλικίας -18 και -21 στην Αθήνα μια καθ΄ολα επιτυχημένη διοργάνωση με τη συμμετοχή 35 χώρων και πάνω από 650 αθλητές, υψηλού επίπεδο και μεγίστου βελινεκούς. Οι αθλητές της εθνικής μας ομάδας αγωνίστηκαν δυναμικά, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να καταφερουν να ανέβουν στο βάθρο και να ακουστέι ο Εθνίκος Ύμνος αρκετές φορές.
Κατηγορία Αρχική

 

Έκτακτα μέτρα στα σχολεία για την έκλειψη Ηλίου

Με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας καλούνται οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί όλων των σχολικών μονάδων να αναπροσαρμόσουν το πρόγραμμα της 20ης Μαρτίου, προκειμένου όλοι οι μαθητές να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκλειψης Ηλίου (10.30-13.00).
Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας εξαιτίας της υπέρυθρης ηλιακής ακτινοβολίας μπορεί να

Κατηγορία Αρχική

Zyklon ή το Πεπρωμένο

Πριν 15 μέρες, στις 5 Μαρτίου, ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη και στο θέατρο BLACKBOX, να «διοχετεύεται» το ZYKLON Η’ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ.

Το ZYKLON B ήταν ένα αέριο – μέσο θανάτωσης των κρατούμενων του Άουσβιτς. Ο συγγραφέας, εμμονικός με το ολοκαύτωμα, για δεύτερη φορά σε μία σεζόν, αποτίει φόρο τιμής στα θύματα της κτηνωδίας της εποχής εκείνης. Όπως και

Κατηγορία Αρχική

 

ΟΑΕΕ: Πάει πίσω η πληρωμή εισφορών κάθε μήνα

Από την 1η Ιουνίου του 2015 και όχι από την 1η Μαρτίου, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, πρόκειται να εφαρμοστεί από τον ΟΑΕΕ το νέο σύστημα μηνιαίας καταβολής των εισφορών, από την καταβολή κάθε δίμηνο, που ισχύει έως σήμερα.

Όπως παραδέχτηκε από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε

Κατηγορία Αρχική

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 17.00 ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ.

Όταν φεύγει ένα παιδί...που το λέγανε ΝΑΤΑΣΑ!

«Θέλω το πόνο ολόκληρο
όρθιο τον πόνο

Κατηγορία Αρχική

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γ΄ 2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας μαζί με τη δασκάλα τους κα Μαρία Παπανικολάου

Κατηγορία Αρχική

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ-ΛΥΚΕΙΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ  Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κατηγορία Αρχική

Το 6ο νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας στα πλαίσια της διδακτικής ενότητας της 25ης Μαρτίου σε συνεργασία με τους γονείς και τον κ. Μαλιώτα Χρήστο παρουσιάζει στην είσοδο του νηπιαγωγείου από την Δευτέρα 16 Μαρτίου, μικρή έκθεση παραδοσιακών  αντικειμένων.

Στην έκθεση υπάρχει η γυναικεία και η ανδρική στολή του Γιδά καθώς κα

Κατηγορία Αρχική

 

ΕΛΓΑ: Έναρξη προγράμματος προστασίας καλλιεργειών από χαλάζι

Στις 20 Μαρτίου 2015 θα ξεκινήσει η εφαρμογή του Εθνικού Προγράμματος χαλαζικής προστασίας με εναέρια μέσα που εκτελεί ο ΕΛΓΑ. Η διάρκεια της περιόδου θα είναι μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2015.
Το πρόγραμμα, που είναι πενταετούς διάρκειας, θα καλύψει έκταση 5,2 εκατ. στρεμμάτων στην

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας