alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015
 
Δικαίωμα έκπτωσης του ΦΠΑ των παγίων των αγροτικών συνεταιρισμών προβλέπει εγκύκλιος της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαΐδου.
Κατηγορία Αρχική
Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 21:03

Με 37 μετάλλια ο Α.Σ.Κ.Αλεξάνδρειας

 
2o ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ
 
ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ με 37 μετάλλια ο ΑΣΚΑ 
Κατηγορία Αρχική

Ποιους θα αφορά το επίδομα ενοικίου σύμφωνα με το νομοσχέδιο

Επίδομα ενοικίου θα πάρουν 30.000 οικογένειες σύμφωνα με το νομοσχέδιο που θα καταθέσει σήμερα το βράδυ η Κυβέρνηση στην βουλή όπου καθορίζονται όμως στο συγκεκριμένο άρθρο γενικές οδηγίες και όχι τα κριτήρια τα οποία θα διευκρινιστούν με κοινή υπουργική απόφαση.

Στις διατάξεις δεν καθορίζεται επίσης και ο

Κατηγορία Αρχική

Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας διοργάνωσε συνάντηση - συζήτηση με θέμα :
  "Σχέσεις στην οικογένεια. Ας μιλήσουμε ανοιχτά με τα παιδιά μας" με ομιλήτρια την  κ. Τσεμπέρη Καλλιόπη,

Κατηγορία Αρχική
 
 

Αποφασίσαμε ομόφωνα να προβούμε σε νέες πιο δυναμικές κινητοποιήσεις από Τετάρτη 4/3 για τη διεκδίκηση των αιτημάτων μας. Παρά του οτι πέρασαν ήδη σαράντα μέρες από την αλλαγή κυβέρνησης οι υποσχέσεις παραμένουν υποσχέσεις σχετικά με την Τευτλοκαλλιέργεια.

 Συγκεκριμένα, ενώ τα χρονικά περιθώρια για την επιβίωση της

Κατηγορία Αρχική

H Αναβίωση του εθίμου της τσαγκαροτρίτης "TΣΟΥΚΑΝΙΑ" απο τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Κολινδρού 1-3-2015

Κατηγορία Αρχική

 

Eνα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα μνημείο, μήκους 35 μέτρων, ύψους 4 μέτρων και πλάτους 4 μέτρων, με περισσότερες από 30 μορφές ανθρώπων και ζώων και ζωφόρους μήκους πάνω από 50 μέτρα, που χρονολογείται στα 320-316 π.Χ., αποκαλύφθηκε στην Πύδνα και θα παρουσιαστεί στην

Κατηγορία Αρχική

 

Πυρήνας του συστήματος στην εξωνοσοκομειακή φροντίδα Υγείας θα είναι ο οικογενειακός γιατρός, ο οποίος θα έχει ως έργο την πρόληψη, τους εμβολιασμούς, τον προσυμπτωματικό έλεγχο, τη συνταγογράφηση και

 

Δύο νομοσχέδια -ένα «σκούπα» με διατάξεις για αλλαγές στη διοίκηση του ΕΣΥ- και ένα για την πρωτοβάθμια φροντίδα, ετοιμάζει το υπουργείο Υγείας.

Πυρήνας του συστήματος στην εξωνοσοκομειακή φροντίδα Υγείας θα είναι ο οικογενειακός γιατρός, ο οποίος θα έχει ως έργο την
Κατηγορία Αρχική
 
Σάββατο 7 Μαρτίου "Εστία Μουσών", 8:00 μ.μ. (είσοδος ελεύθερη)
 
Συναυλία με έργα Ελλήνων συνθετών για σόλο κλαρινέτο και κλαρινέτο με πιάνο θα πραγματοποιήσουν ο καθηγητής του Δημοτικού Νάουσας Ορέστης Παπαϊωάννου σε συνεργασία με την πιανίστα Γλύκα Κουτούλα το επόμενο Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών της Εστίας Μουσών.
Κατηγορία Αρχική

 

Νέα παράταση για τις αγροτικές μισθώσεις με απόφαση ΓΓΔΕ

Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης από τους εκμισθωτές αγροτικών εκτάσεων προβλέπει απόφαση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.
Συγκεκριμένα με την απόφαση της ΓΓΔΕ παρατείνεται μέχρι 31/3/2015 η προθεσμία υποβολής της δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης αγροτικών εκτάσεων για τις εκμισθώσεις που συνάφθηκαν μέχρι την 31/12/2014.
Η ΓΓΔΕ για την απόφαση της επικαλείται την μη έγκαιρη πληροφόρηση των εκμισθωτών αγροτικών εκτάσεων για την υποχρέωση υποβολής πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου


 

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας