alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.00 
Κατηγορία Αθλητικά

 

Ο Ιερομόναχος Αδελφός Ταράσιος από την Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους ο οποίος συνοδεύει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Φοβεράς Προστασίας , που βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Αλεξάνδρεια, στον Ι.Ν. Κυρίλλου και Μεθοδίου, επισκέφτηκε την Παρασκευή 20 Μαρτίου το Σύλλογο Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας &

Κατηγορία Αρχική

anapnoes.gr : andres 590 b Οι οκτώ πιο ενοχλητικές συνήθειες των ανδρών!

Οι γενικεύσεις δεν είναι καλές. Δεν είναι “όλοι οι άνδρες γουρούνια” -όλοι οι άνδρες δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από άνδρες. Κατά ένα περίεργο τρόπο όμως, όταν πρόκειται για τις μικρές, καθημερινές, εκνευριστικές τους συνήθειες μια σύμπνοια χαρακτηρίζει τις γυναίκες-συγκατοίκους τους.

Κατηγορία Αρχική

Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους “FILME 2015”

Στη Θεσσαλονίκη, από τις 28 έως τις 31 Μαΐου 2015, είσοδος ελεύθερη.

Για τέταρτη  χρονιά θέλοντας να δοθεί ακόμη μια ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται  στο χώρο του κινηματογράφου, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να διακριθούν μέσα από αυτή, διοργανώνεται το  Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους ‘’FILME’’.

Κατηγορία Αρχική

Μελέτη που διεξήχθη στο πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας απέδειξε για μια ακόμη φορά τα σημαντικά οφέλη της μεσογειακής διατροφής καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να βοηθήσει όσους πάσχουν από κατάθλιψη.

Κατηγορία Αρχική

Υπολογιστές που λειτουργούν σαν τον ανθρώπινο εγκέφαλο ίσως να αποτελέσουν σύντομα πραγματικότητα, χάρη σε νέες έρευνες που γίνονται πάνω σε οπτικές ίνες από ειδικό γυαλί.

Κατηγορία Αρχική
Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 20:31

Οι 4 τροφές που μας γερνάνε

 


Τι πρέπει να κάνουμε για να σταματήσουμε τον χρόνο και τι περιλαμβάνει το «εισιτήριό» μας για τη μακροζωία;

Η γήρανση είναι μια φυσιολογική διαδικασία η οποία συνδέεται με μια σειρά παραγόντων που αφορούν τον τρόπο ζωής μας. Αυτοί επηρεάζουν την ταχύτητα, αλλά και τη βαρύτητα των παθήσεων που εμφανίζονται

Κατηγορία Αρχική

Μύρισε Άνοιξη. Η πρώτη μέρα της Εαρινής Ισημερίας

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά μετά το 1662, που η εαρινή ισημερία η οποία σηματοδοτεί και αστρονομικά την αρχή της Άνοιξης, σχεδόν συνέπεσε με μία έκλειψη Ηλίου.

Δεκαπέντε περίπου ώρες μετά την έκλειψη Ηλίου, στις 00:45 ώρα Ελλάδος μετά τα μεσάνυχτα, συνέβη η εαρινή ισημερία.

Έτσι το Σάββατο 21 Μαρτίου είναι και τυπικά η πρώτη μέρα της Άνοιξης στο βόρειο

Κατηγορία Αρχική

 

Το μοβ λουλούδι που βγαίνει μόνο στον Ολυμπο -Δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο [εικόνες]

«Σπίτι» του τον Όλυμπο έχει κάνει ένα μικρό μωβ λουλούδι, το οποίο δεν απαντάται πουθενά αλλού στον κόσμο, ούτε έχει κοντινούς «συγγενείς».

Το «γιάνκεα» (Jankaea heldreichii) είναι φυτό τοπικό, ενδημικό του Ολύμπου και, σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο πληθυσμός του είναι σε πολύ καλή κατάσταση διατήρησης, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην προστασία και χωρίς

Κατηγορία Αρχική

 

Η έκλειψη Ηλίου σε κάθε γωνιά του πλανήτη -Πώς την είδαν στον υπόλοιπο κόσμο [εικόνες]

Τα βλέμματα όλου του πλανήτη ήταν σήμερα στραμμένα στον ουρανό για να δουν ένα πραγματικά μοναδικό και εντυπωσιακό φαινόμενο.

Την χθεσινή (20/3) έκλειψη ηλίου παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και η Βρετανική Guardian δημοσιεύει φωτογραφίες από κάθε χώρα:

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας