alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015
 
Το CNN σε αφιέρωμά του παρουσιάζει τα 10 πιο σημαντικά μνημεία της UNESCO που παρουσιάζουν ιστορικό ενδιαφέρον, αν και δεν είναι τα πιο γνωστά.
Κατηγορία Αρχική

Για την κατασκευή τους δαπανήθηκαν κάποτε εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν δόθηκαν ούτε μία μέρα σε χρήση και έκτοτε "στοιχειώνουν" τους χώρους τους οποίους καταλαμβάνουν, έχοντας πλέον εκλείψει και οι φιλόδοξοι στόχοι για τους οποίους ξεκίνησε κάποτε η ανέγερσή τους.

Ο λόγος, για δύο "φαραωνικά" κτιριακά συγκροτήματα: το ένα στην Ημαθία που ανήκει στην Αυτοδιοίκηση και το άλλο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Κατηγορία Αρχική

Ενημερωτική  συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Ημαθίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 22 Μαρτίου, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Νίκου Ουσουλτζόγλου προκειμένου να τεθούν επί τάπητος καίρια ζητήματα του επιχειρηματικού  κόσμου του Νομού.

Στη συνάντηση, που έγινε στο Επιμελητήριο, παραβρέθηκαν οι βουλευτές

H Kοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ διοργανώνει ημερίδα  για το βαμβάκι στα πλαίσια των νέων πολιτικών της Κ.Α.Π. 2015-2020 στην αίθουσα θεάτρου στο Πλατύ την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 7.00 μμ.
Καλούνται οι βαμβακοπαραγωγοί της περιοχής Αλεξάνδρειας να προσέλθουν και να συμμετέχουν σε

Κατηγορία Αρχική
 
Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης και δόξας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είναι ημέρα υπερηφάνειας για το σθένος και τη δύναμη που επέδειξε ο Ελληνισμός. 
Κατηγορία Αρχική

 

Καταργείται η αναπλήρωση χαμένων ωρών απο καταλήψεις τις ημέρες του Πάσχα


Tο Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων προωθεί νομοθετική ρύθμιση για την κατάργηση της αναπλήρωσης χαμένων διδακτικών ωρών στο Γυμνάσιο και στο Γενικό Λύκειο απο μαθητικές καταλήψεις Ειδικότερα το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο που απέστειλε στα σχολεία ενημερώνει τους Διευθυντές τους ότι

Κατηγορία Αρχική

 

Το σχέδιο για το νέο σύστημα των Πανελληνίων του 2016

Το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στην εβδομάδα το νέο εξεταστικό σύστημα με το οποίο θα διεκδικήσουν του χρόνου οι μαθητές της Γ΄Λυκείου μια θέση στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ με τις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2016

Τέσσερα αντί για έξι μαθήματα με την προσθήκη ενός προαιρετικού μαθήματος και διδασκαλία των

Κατηγορία Αρχική

 

Μετά την έκλειψη Ηλίου έρχεται το «Ματωμένο Φεγγάρι» -Οι ημερομηνίες που ο ουρανός θα προσφέρει θέαμα [λίστα]

Χιλιάδες λάτρεις και μη των αστρονομικών φαινομένων θαύμασαν την έκλειψη ηλίου και πλέον αναμένουν τα υπόλοιπα ουράνια γεγονότα.

Στον απόηχο, λοιπόν, της έκλειψης ηλίου, το επόμενο μεγάλο αστρονομικό φαινόμενο, σύμφωνα με τις προβλέψεις θα είναι το «Ματωμένο φεγγάρι».

Αν σας αρέσουν, ωστόσο, τέτοιου είδους φαινόμενα, δείτε τη λίστα με εκείνα που θα

Κατηγορία Αρχική

fumatiwsh


Με αφορμή την 24η Μαρτίου  που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης, το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο επετειακός εορτασμός  της  Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Φυματίωσης αποτελεί  μια ευκαιρία για να

Κατηγορία Αρχική


Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσώπησαν στην διεθνή έκθεση τουρισμού ΜΙΤΤ της Μόσχας οι αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλονίκης και Ημαθίας κα Βούλα Πατουλίδου και κ.Κώστας Καλαϊτζίδης, από 18 έως 21 Μαρτίου 2015.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας