alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα πριν από λίγο (στις 22:00) στην Σιδηροδρομική διάβαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια.

Κατηγορία Αρχική
 
Η κακοκαιρία εμπόδισε την παρέλαση-Έγινε μόνο κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Ηρώου στο Αιγίνιο Πιερίας
Κατηγορία Αρχική


Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 67χρονο συνέβη χτες βράδυ στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σεβαστειανών - Ριζού, στην Πέλλα.

Κατηγορία Αστυνομικά


Ορθοδοξία και Ελληνισμός τιμούν σήμερα την διπλή μας εορτή. Τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τον απελευθερωτικό αγώνα του 1821. Η πατρίδα μας σήμερα χρειάζεται, όσο ποτέ,

Κατηγορία Αρχική

Οι εκδηλώσεις του 2015 για τις Χορωδίες Αλεξάνδρειας ξεκινάν με τις Αλεξανδρινές Φωνές στη Θεσσαλονίκη να συμμετέχουν στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών-Χορωδιών-Ορχηστρών, την Κυριακή 29 Μαρτίου στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ και ώρα18:00 με ελεύθερη είσοδο.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το

Κατηγορία Αρχική

      Ένα νέο ‘21 χρειάζεται και σήμερα ο Ελληνισμός, παντού σ΄ όλη την οικουμένη, όπου υπάρχει ελληνικό στοιχείο το πνεύμα της εθνικής παλιγγενεσίας είναι απαραίτητο  να κυριαρχήσει, αλλιώς η εσωτερική ερείπωση θα επικρατήσει, κι αυτό είναι ένας εχθρός που δεν νικιέται  με τα όπλα, αλλά  μόνο με την πίστη στο δικαίωμα στην Λευτεριά και στην αξιοπρέπεια.
       Η ιστορία μας έχει αποδείξει, ότι αυτό το δικαίωμα δεν
Κατηγορία Αρχική

Στην μνήμη  της Νατάσας, της μαθήτριας που έχασε την ζωή της στην εκδρομή του σχολείου της στη Ρώμη η σημερινή παρέλαση για τους μαθητές του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας.

Όλοι οι συμμετέχοντες φορούσαν πένθος στο στήθος και μαύρο περιβραχιόνιο στο χέρι για την αδικοχαμένη συμμαθήτριά τους

Κατηγορία Αρχική

Την κινητή Μονάδα Μαστογραφίας που βρίσκεται στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης μετά το πέρας της παρέλασης για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Ναλμπάντη, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Αλεξάνδρειας κ. Μπρουσκέλη, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Δελιόπουλο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κιρκιλιανίδη και το μέλος της ΚΕΔΑ κ. Δρίζη Βίκη.
Περιηγήθηκαν στο χώρο , πήραν

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας