alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Το τμήμα του Στίβου του ΓΑΣ ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ΄΄ διοργανώνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ αγώνες στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου.
Ώρα έναρξης 9:30 το πρωϊ.
(ΠΡΟΣΟΧΗ στην  αλλαγή της ώρας ξημερώματα Κυριακής!)

Κατηγορία Αρχική


Το διήμερο, 15-16 Μαρτίου 2015, έλαβε χώρα στο κτίριο του ΕΒΕΠ η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΣΕΕ, με πολύ μαζική συμμετοχή και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις. Ο πλούτος του προβληματισμού, αλλά και οι πολλές θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν, δείχνουν ότι οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου και της Μμε επιχειρηματικότητας, βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων και μπορούν

Κατηγορία Αρχική

 

Ο Λαογραφικός Όμιλος Καψόχωρας Ημαθίας " ΆΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" για ακόμη μια χρονιά απέδωσε τιμές στους Ήρωες του 1821 παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Οι Χορευτές του Ομίλου παρευρέθηκαν στον Ναό του Αγίου Δημητρίου Καψόχωρας όπου τελέστηκε Δοξολογία και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Ηρώο του χωριού για την Επιμνημόσυνο Δέηση και την απόδοση Τιμών στους Ήρωες του ΄21.

Κατηγορία Αρχική

Ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου, Προσκυνηματική Εκδρομή στον Ιερό Ναό Αγίας Λυδίας στην Ασπροβάλτα.
Η 55μελής αποστολή ξεκίνησε με Λεωφορείο απ' την Αλεξάνδρεια προς τον Ι. Ν. Αγ. Λυδίας για να

Κατηγορία Αρχική


  Με ερώτηση που κατέθεσε στον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο βουλευτής Ημαθίας Κώστας Λαπαβίτσας μετέφερε στον αρμόδιο υπουργό το κρίσιμο για τον νομό θέμα της καταβολής των αποζημιώσεων του ΕΛ.Γ.Α. στους πληγέντες παραγωγούς της Ημαθίας και ιδιαίτερα της Νάουσας και της Μελίκης, από τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους εξαιτίας της χαλαζόπτωσης τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2014.

ΟΓΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το επίδομα τέκνων 2015

Ξεκινούν οι φορολογικές δηλώσεις για το 2015 οι οποίες θα διαρκέσουν έως 30/6 μαζί με τις οποίες θα γίνουν και οι αιτήσεις Α21 για το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ. Η πρώτη δόση για το οικογενειακό επίδομα θα δοθεί μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη ως προκαταβολή με βάση τα περσινά στοιχεία του Α21.
Η αίτηση – υπεύθυνη δήλωση (έντυπο Α21) συμπληρώνεται και υποβάλλεται ηλεκτρονικά από τον δικαιούχο μέσω του περιβάλλοντος taxisnet (www.gsis.gr), αφού έχει υποβληθεί οριστικά η δήλωση φορολογίας εισοδήματος (Ε1).

Κατηγορία Αρχική


Ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, μιλώντας σήμερα στη Βουλή, εξέφρασε τη θέση ότι οι μετεγγραφές πρέπει να γίνονται αποκλειστικά με κριτήρια που έχουν σχέση με εισοδήματα και κοινωνικές ανάγκες.
Ταυτόχρονα, όμως, ο υπουργός ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρχει μια ευθύνη και στον τρόπο συμπλήρωσης των μηχανογραφικών όταν είναι γνωστό εκ των προτέρων ότι δεν θα μπορούν οι γονείς να ανταποκριθούν οικονομικά σε σπουδές των παιδιών τους μακριά από τον τόπο κατοικίας και όταν είναι γνωστό ότι οι σχολές έχουν πεπερασμένες δυνατότητες αξιοπρεπούς διδασκαλίας.

Κατηγορία Αρχική
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 18:56

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ


Τι είναι η Ώρα της Γης;

Η μεγαλύτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον στην ιστορία!
Πότε διοργανώνεται;

Κατηγορία Αρχική


Την Παρασκευή 3 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ, θα αρχίσει να καταβάλλεται το δώρο Πάσχα για το έτος 2015 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Κατηγορία Αρχική
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 16:49

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 29.03

 
Το θερινό ωράριο μπαίνουμε από την προσεχή Κυριακή 29 Μαρτίου, οπότε αλλάζει και η ώρα.
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας