alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρος Κοντονής, δημοσιοποίησε την Παρασκευή 27/3 το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα και τις αμέσως επόμενες

Κατηγορία Αθλητικά

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου συνέβη ατύχημα στην οδό Μ. Αλεξάνδρου  με 28ης Οκτωβρίου, λίγο πριν τις γραμμές του ΟΣΕ περί ώρα 19.15
Ευτυχώς σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Κατηγορία Αστυνομικά

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου συνέβη ατύχημα στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας-Βέροιας στο ύψος του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας περί ώρα 19.45 Στο ατύχημα ευτυχώς σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Αξιοσημείωτο ότι ο οδηγός του ενός οχήματος έγινε καπνός για άγνωστη κατεύθυνση!

Κατηγορία Αστυνομικά

 

Η Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας (Κ.Ε.Δ.Α) μέσω της Θεατρικής της Ομάδας θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ» του Βεροιώτη Γιάννη Ταϊπλιάδη σε σκηνοθεσία της Χρύσας Αντωνίου.
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος:
  • Σάββατο 28/03/2015 ώρα 8μ.μ και
Κατηγορία Αρχική

 

Φορολόγηση ενοικίων: Οι ιδιοκτήτες θα πληρώνουν ακόμα και αν δεν έχουν εισπράξει ενοίκια

Ένα- ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ των φετινών φορολογικών δηλώσεων και οι φορολογούμενοι ανακαλύπτουν σιγά- σιγά τι εκπλήξεις κρύβει ο Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος, που ψηφίστηκε το 2013 και εφαρμόζεται για πρώτη φορά στα εισοδήματα του 2014.

Η... σημερινή έκπληξη- τουλάχιστον για όσους δεν είχαν

Κατηγορία Οικονομία
 
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Κ.Ε.Δ.Α. που αφορούσε την επίσκεψη στην πόλη μας της κινητής μονάδας μαστογραφίας.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τέτοια που μας δίνει τη δύναμη να προχωρήσουμε στο εγγύς μέλλον και σε άλλες παρόμοιες δράσεις.  
Ευχαριστούμε:
Κατηγορία Αρχική
 
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», 
Κατηγορία Αρχική
 
Μετά το μάθημα των Ιταλικών και της διακόσμησης εσωτερικών χώρων, που ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες στα Τρίκαλα, ξεκίνησαν χθες τα μαθήματα μελισσοκομίας (εκπαιδευτής ο Στάθης Βακουφάρης) και πληροφορικής (εκπαιδευτής ο Σωτήρης Καραογλάνογλου), σε αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.  
Κατηγορία Αρχική

Σε εργασίες ανακατασκευής του πρώην κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος στο Σταυρό Ημαθίας που  παραχωρήθηκε  από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για την στέγαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού ΄΄Η ΠΡΟΟΔΟΣ΄΄ , εντοπίστηκαν  χειροβομβίδες και μια οβίδα, άγνωστο μέχρι στιγμής αν

Κατηγορία Αρχική

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας