alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

 

Συνελήφθη την Παρασκευή (27-03-2015) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας 57χρονος ημεδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε

Κατηγορία Αρχική


Ένα δράμα σύγχρονου προβληματισμού, το οποίο πραγματεύεται την κακομεταχείριση και την απόρριψη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, που ακόμη και σήμερα θεωρούνται 'στίγμα' για τις οικογένειες τους αλλά και για τον κοινωνικό τους περίγυρο.

Ο Βεροιώτης συγγραφέας τοποθετεί τη δράση στην ελληνική επαρχία, μια κοινωνία

Κατηγορία Αρχική

Αγώνες Στίβου  διοργάνωσε ο ΓΑΣ ΄΄ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ΄΄  την Κυριακή 29 Μαρτίου  στο γήπεδο Παλαιοχωρίου.

Κατηγορία Αρχική

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

 

Κατηγορία Αθλητικά

Αγώνας πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας έγινε το Σάββατο 28 Μαρτίου στο γήπεδο της Καψόχωρας με την τοπική Α.Ε. ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ να υποδέχεται την ομάδα του ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Το τελικό σκορ 1-4 για την ομαδα της Αλεξάνδρειας

Κατηγορία Αρχική


Στο τέλος Απριλίου αναμένονται στην Ημαθία κλιμάκια αξιολόγησης από Δανία και Σουηδία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το ελληνικό ροδάκινο πληροί τις ποιοτικές προϋποθέσεις προκειμένου να "ταξιδέψει" στις συγκεκριμένες αγορές, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών των Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας Χρήστος Γιαννακάκης.

Κατηγορία Αρχική


Πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζουμε σε ποια ομάδα αίματος ανήκουμε σε περίπτωση που θέλουμε να δώσουμε αίμα σε κάποιον ασθενή ή χρειαζόμαστε εμείς αίμα.

Κατηγορία Αρχική


Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ροδολίβους Σερρών σε βάρος ενός 33χρονου αλλοδαπού για κλοπή. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμα ένας αλλοδαπός τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Ειδικότερα από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω το πρωί της 28-01-2015 αφαίρεσαν από αποθήκη 51χρονου ημεδαπού σε περιοχή των Σερρών, 2.200 λίτρα πετρέλαιο.

Κατηγορία Αρχική

¨Ταξιδιάρικο πουλί η ψυχή μου... Πάντα αναζητώ αφορμή να ανοίξω τα δίτροχα φτερά μου και να πετάξω πολύ μακριά. Να ξεκινήσω με το μυαλό άδειο από σκέψεις ...¨

Κατηγορία Αρχική

Ο Τσίπρας υπέγραψε την πρώτη του Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου: Τι αλλάζει στις 100 δόσεις και την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης [έγγραφο]

Με την πράξη αυτή υπάρχουν αλλαγές στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις, η οποία πέρασε πριν από λίγες ημέρες από τη Βουλή, ενώ, υπάρχουν εξελίξεις και στο ζήτημα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας