alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015
 
Στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου παρέμεινε η Εθνική Ελλάδας μετά το ισόπαλο 0-0 στην Ουγγαρία και την ολοκλήρωση του α΄ γύρου της προκριματικής φάσης για το Euro 2016.
Κατηγορία Αρχική

Ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών του ΓΑΣ ΄΄ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ΄΄  η συμμετοχή αθλητών πολλών αθλητικών σωματείων από  όμορους Νομούς. Πάνω από 600 αθλητές βρέθηκαν την Κυριακή 29 Μαρτίου στο γήπεδο Παλαιοχωρίου όπου πραγματοποιήθηκαν αγώνες στίβου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

Κατηγορία Αρχική

A2 Ερασιτεχνική (1ος όμιλος) – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία (23η αγωνιστική)

Κατηγορία Αθλητικά

Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο Νησίου, η τοπική ομάδα ΝΗΣΑΪΚΟΣ γνώρισε μια ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά  από την ομάδα του ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΝΗΣΕΛΙΟΥ σε αγώνα για την Α2 ΕΠΣ Ημαθίας.

Το παιχνίδι κυριολεκτικά μέσα στην λάσπη τελείωσε με νiκήτρια την ομάδα του Νησελίου με σκορ 1-3

Κατηγορία Αρχική

Την πρώτη της ισοπαλία γνώρισε η Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ στο παιχνίδι της Κυριακής 29 Μαρτίου για την Α2 ΕΠΣ Ημαθίας, αντιμετωπίζοντας στο δημοτικό στάδιο της Αλεξάνδρειας την ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ.
Ένα παιχνίδι με πολλές εντάσεις στους πάγκους των δύο ομάδων που το 90λεπτο τις βρήκε ισόλαλες με σκορ 1-1

Κατηγορία Αρχική

 

Σε τι ωφελεί η αλλαγή της ώρας σε θερινή

Απο τα χαράματα της Κυριακής 29 Μαρτίου -συγκεκριμένα στις 3 το πρωί ώρα Ελλάδος- η χώρα μας, μαζί με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, λειτουργεί ξανά με Θερινή Ώρα.  
Άρα, τα ρολόγια θα πρέπει να προχωρήσουν μία ώρα μπροστά.
Στην Αμερική η Θερινή Ώρα θα αρχίσει την πρώτη

Κατηγορία Αρχική

 

Μετά τις δηλώσεις του παραλίγο  45 χρονου αυτόχειρα στην Αλεξάνδρεια, ο Αστυνομικός Δντης Ημαθίας και ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Αλεξόπουλος δήλωσαν:

Κατηγορία Αρχική

 

Ο 45χρονος έκανε δηλώσεις στη δημοσιογράφο της ΝΕΡΙΤ Δήμητρα Θεοδωροπούλου, τον καμεραμαν Κώστα Κυριαζόπουλο και στο alexandriamou.gr για τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του.

Κατηγορία Αρχική

 

Ο Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα, διεξάγετε στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, και περιλαμβάνει πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα του Θερμαϊκού κόλπου.

Ευτυχή κατάληξη είχε σήμερα το μεσημέρι η υπόθεση απόπειρας αυτοκτονίας ενός 42χρονου άνδρα,αλβανικής καταγωγής  που αναστάτωσε την Αλεξάνδρεια Καθώς ο  άνδρας απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από την σκεπή του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας. Το γεγονός  προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο με ένα ειδικό διασωστικό στρώμα.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας