alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Την Δευτέρα 30 Μαρτίου και περί ώρα 10 το πρωϊ . στο χώρο του πρώην Αστυνομικού Τμήματος Σταυρού Ημαθίας, παραβρέθηκαν δυνάμεις του Στρατού (Πυροτεχνουργοί) , της ΕΛ. ΑΣ. (Α.Τ. & Τ.Α Αλεξάνδρειας), της Π.Υ. Αλεξάνδρειας καθώς και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο υπόγειο του παραπάνω κτιρίου, όπως είχαμε αναφέρει σε ανάρτηση του alexandriamou.gr την Παρασκευή 27 Μαρτίου είχαν βρεθεί

Κατηγορία Αρχική

 

Αλλάζουν οι ώρες για αποτελέσματα και δελτία παιχνιδιών του ΟΠΑΠ

Με νέα ώρα και νέο κανάλι προβολής των κληρώσεων ξεκινά ο Απρίλιος για τα αγαπημένα αριθμοπαιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.E, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ.

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 1η Απριλίου και στο εξής, διευρύνεται κατά μια ώρα η προθεσμία κατάθεσης των δελτίων στο δίκτυο πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε., τις ημέρες

Κατηγορία Αρχική


Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις! Ο Γιαννάκης και η Φιλίτσα ετοιμάζονται να διώξουν τον Τρανό βιομήχανο και τη βρωμιάρα τη Μόλυνση από το Δάσος, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου στο Θέατρο Πλατέος. Τι ρόλο παίζουν όμως το Σκαθάρι, ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας και ο καλός ξυλοκόπος;

Κατηγορία Αρχική


Αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, θα πραγματοποιείται από τις 4 Ιανουαρίου 2016 και μετά η ανανέωση του δελτίου ανεργίας. Πρόκειται για απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ, που δίνει νέα παράταση για ένα εξάμηνο για την έναρξη λειτουργίας της συγκεκριμένης διαδικασίας, η οποία θα μπορεί να γίνει με τη χρήση κωδικών πρόσβασης για τους δικαιούχους ανανέωσης του δελτίου ανεργίας τους.

Κατηγορία Αρχική
 
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 η 2η πεζοπορία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων.
Στις 10.00 το πρωί της Κυριακής, οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία του χωριού και περίμεναν με ενθουσιασμό την εκκίνηση. 
Κατηγορία Αρχική

 

Νέα ανεξάρτητη υπηρεσία για έλεγχο των πράξεων αιρετών των ΟΤΑ

Νέα ανεξάρτητη υπηρεσία για έλεγχο των πράξεων αιρετών των ΟΤΑ Τη σύσταση νέας ανεξάρτητης υπηρεσίας για την εποπτεία, τον έλεγχο νομιμότητας επί των πράξεων και τον πειθαρχικό έλεγχο επί των αιρετών των ΟΤΑ, σχεδιάζει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, όπως προκύπτει από έγγραφο που υπογράφει ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Βούτσης και διαβιβάστηκε

Κατηγορία Αρχική

 

Κάθε μήνα από τον Μάιο οι πληρωμές για τις πρόωρες συντάξεις αγροτών

Ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ευάγγελος Αποστόλου έκανε γνωστό ότι πλέον οι πληρωμές για τις πρόωρες συντάξεις αγροτών θα γίνονται κάθε μήνα.
 Διαβιβάστηκαν στη Βουλή απαντητικά έγγραφα των υπουργείων Οικονομικών και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και

Κατηγορία Αρχική
 
Με δύο μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «ὁ Ἠμαθίων» από την συμμετοχή της ομάδας στην Α’ προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πάλης Παμπαίδων/Παγκορασίδων το οποίο φιλοξενήθηκε στα Κουφάλια, το Σάββατο 28 Μαρτίου.
Κατηγορία Αρχική
Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν.3463/2006 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 67 του N.3852/2010, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας),
Κατηγορία Αρχική

Τι δεν τρώμε ποτέ μετά τις 9 το βράδυ;
Τα όνειρά σας θα πρέπει να είναι γλυκά τα γεύματα που τρως όμως μετά τις 9 το βράδυ δεν θα πρέπει να είναι καθόλου «γλυκά». Πολλές φορές λόγω σωματικής κόπωσης είτε βαρεμάρας τρώμε ότι βρούμε πριν κοιμηθούμε. Αυτή η τακτική δεν είναι καθόλου υγιής και σίγουρα δε συνεισφέρει στο διατηρήσεις τη φόρμα σου.
Ακόμα κι αν έχεις εκπληκτική σωματική διάπλαση τα αποτελέσματα των «κακών» τροφών στο μεταβολισμό σου δεν είναι ορατά αμέσως, αλλά είναι σίγουρο πως θα εμφανιστούν κάποια στιγμή.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας