alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015
 
Πολύ κοντά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα, που θα δώσει και το πλεονέκτημα έδρας στα playoff, βρίσκεται ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια μετά την νίκη του επί του Ζαφειράκη Νάουσας με 75-69. 
Κατηγορία Αρχική
 
Αρχίζει αύριο Τετάρτη 1 Απριλίου και θα συνεχιστεί κάθε Τετάρτη όλο τον μήνα Απρίλιο η συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού. 
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων 
Κατηγορία Αρχική
 
Συνεπής στο ''ραντεβού'' του με την Άνοιξη, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, διοργανώνει και φέτος την ''Ανθοκομική έκθεση'' στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων
Κατηγορία Αρχική

Αγαπητοί Φίλοι, πολύ καλημέρα σας. Εκτάκτως σήμερα η αγαπημένη σας στήλη ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ με μια αποκλειστική είδηση που θα συγκλονίσει τη μικρή μας κοινωνία, ευτυχώς ευχάριστα. Σε παλιότερο άρθρο μου με τίτλο

Πλαγιοετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων συνέβη  την Τρίτη 31-3-2015 περί ώρα 20.30 για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πριν τη γέφυρα πριν το χωριό Λουδίας.
Στο σημείο τρία οχήματα  της ΕΛ.ΑΣ.,ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα της Π.Υ. Αλεξάνδρειας.

Κατηγορία Αρχική

Τα λυκόπουλα είναι δράση, είναι φαντασία , είναι δημιουργικό παιχνίδι , είναι αυτενέργεια, είναι χαμόγελο, είναι προσφορά, είναι αυτοπειθαρχία, είναι αγάπη στη φύση.
 Για όλα αυτά και για άλλα πολλά, τα λυκόπουλά μας πραγματοποίησαν στα πλαίσια του μηνιαίου προγράμματος για το μήνα Μάρτιο (Κυριακή 29 Μαρτίου)

Κατηγορία Αρχική

Σήμερα 31-03-2015 και περί ώρα 18.20΄ περίπου, στον παλιό επαρχιακό δρόμο Νάουσας - Κοπανού, επήλθε τροχαίο ατύχημα μεταξύ δύο γεωργικών
αλκυστήρων, για αγνώστους λόγους.

Κατηγορία Αρχική

 

Student-interns

To ReGeneration αποτελεί μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία του World Economic Forum Global Shapers Athens Hub.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους νέους όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην

Κατηγορία Αρχική

Πραγματοποιήθηκαν στις 20-22 Μαρτίου οι κολυμβητικοί αγώνες

“ Alex Athletics Swim & Fun Days 2015” στο Essenτης Γερμανίας

Κατηγορία Αρχική
 
121 Fiat Panda και 500 ανακαλεί η εταιρεία FCA GREECE Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία Οχημάτων και Ανταλλακτικών (πρώην Fiat Group Automobiles Hellas S.A.), αποκλειστικός εισαγωγέας καινούριων αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo, Abarth και LCV στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας