alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Αγοράζοντας προϊόντα: Δικαιώματα και κίνδυνοι” πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαρτίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρεια από το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών Νάουσας – Ημαθίας σε συνεργασία με την Ομάδα Εθελοντών Δήμου Αλεξάνδρειας και το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Κατηγορία Αρχική
Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 22:49

Τώρα και παιχνίδια στο Viber

 
Αρχικά το Viber ξεκίνησε ως μία instant messaging υπηρεσία, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ανταλλάσσουν μηνύματα γρήγορα κι εύκολα, και ταυτόχρονα, αντίπαλο δέος στο WhatsApp που ίσως είναι η δημοφιλέστερη εφαρμογή σε αυτή την κατηγορία.
Κατηγορία Αρχική
Ανανεώθηκαν οι θητείες των αρχηγών ΕΛ.ΑΣ. Πυροσβεστικής και Λιμενικού
 «Ψήφο εμπιστοσύνης» στους τρεις αρχηγούς των Σωμάτων Ασφαλείας δόθηκε τη Δευτέρα 2/3 το βράδυ όπου συνεκλήθη το ΚΥΣΕΑ και «δια περιφοράς» αποφάσισε την ανανέωση της θητείας των τριών αρχηγών. Όπως σημείωναν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., το ΚΥΣΕΑ συνεδριάζει τυπικά μόνο όταν πρόκειται να
Κατηγορία Αστυνομικά

Οστά άνδρα βρέθηκαν στη νεκρόπολη των Αιγών

Τα οστά ενός άνδρα, ηλικίας περίπου 50 ετών, βρέθηκαν στον ασύλητο κιβωτιόσχημο τάφο που εντοπίστηκε το περασμένο φθινόπωρο στη νεκρόπολη των Αιγών. Ο τάφος χρονολογείται στα χρόνια της βασιλείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου (336-323 π.Χ.).

Επιτύμβιο με επιγραφή που να

Κατηγορία Αρχική

Ο Σταύρος Κοντονής το είχε σκεφτεί και τελικά το έκανε πράξη. Έδωσε εντολή να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα αλλά οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά

Κατηγορία Αθλητικά
[image%255B23%255D.png]
 
ΜΟΝΙΛΙΑ ΡΟΔΑΚΙΝΙΑΣ
(Monilinia fructicοla, Monilinia laxa, Monilinia fructigena)
• Οι μουμιοποιημένοι καρποί που παρέμειναν πάνω στο δέντρο (εικόνα 1) είτε στο έδαφος, διατηρούν το
μόλυσμα της Μονίλιας σε όλη την διάρκεια του χειμώνα. 
Κατηγορία Αρχική
ΙΚΑ: Έτσι θα γίνει η ανανέωση των βιβλιαρίων υγείας
 
Μόνον οι μακροχρόνιοι άνεργοι είναι υποχρεωμένοι να απευθύνονται στα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΙΚΑ για να ανανεώσουν το βιβλιάριο υγείας, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ).
Κατηγορία Αρχική
 
 
Ρυθμίσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και των πολιτών προβλέπει ο νέος κανονισμός της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) για τη διαχείριση και εκχώρηση ονομάτων χώρου (domain names) με κατάληξη .gr.
 
 
Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό:
Κατηγορία Αρχική
Πληρωμή για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης
 
Αύριο, Πέμπτη 5 Μαρτίου, τελικά το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, στους λογαριασμούς των δικαιούχων. 
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας