alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015
 
Σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, κ. Σπ. Ζωγράφος, ξεκίνησε η λειτουργία της ηλεκτρονικής εφαρμογής για τη συνταγογράφηση των γεωργικών φαρμάκων. Ωστόσο, στο έγγραφο που δημοσιεύθηκε στο διαδικτυακό τόπο Διαύγεια, παρέχεται στους ενδιαφερόμενους χρονικό διάστημα μέχρι τις 28-7-2015 με σκοπό την εξοικείωση με την εφαρμογή αλλά και την υποβολή σχολίων με σκοπό τη βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας. 
Κατηγορία Αρχική

Κοντονής: Όσες ομάδες δεν εφαρμόσουν το ηλεκτρονικό εισιτήριο δεν θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα

Εξήγγειλε νέο αθλητικό νόμο «για την τήρηση της τάξης και την επιβολή προστίμων σε αυτούς που ασχημονούν στους αγωνιστικούς χώρους»

Ο Σταύρος Κοντονής ανέφερε ότι σύντομα θα υπάρξει νέος αθλητικός νόμος ενω τόνισε ότι δεν αποκλείεται το μέτρο με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών να εφαρμοστεί και την επόμενη αγωνιστική.  
Ο υφυπουργός Αθλητισμού παραχώρησε συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Κατηγορία Αθλητικά

Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές σημειώθηκε στις 8 το απόγευμα  της Πέμπτης 5 Μαρτίου 2015  στην Αλεξάνδρεια,με την εμπλοκή δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων, το ένα διέρχετο την οδό Βεροίας και το άλλο Ι.Χ. διερχόταν την Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας - Βέροιας.
Για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία Αλεξάνδρειας.

Κατηγορία Αστυνομικά
 
Κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας περιμένουμε την Παρασκευή με βροχές, χιόνια στα ορεινά και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. 
Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.
Κατηγορία Αρχική
 
Το Α.Σ. Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" Βέροιας σε συνεργασία με το κατάστημα εμπορίας ποδηλάτων "ΟΙΚΟΚΙΝΗΣΗ", θέλοντας να δέιξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, δώρισαν σήμερα το πρωί ένα ποδήλατο στο Σύλλογο Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ", για να δοθεί σε κάποιο από τα παιδιά του Συλλόγου.
Κατηγορία Αρχική

 

Ηλεκτρονικά η εκτύπωση βεβαίωσης απογραφής στρατεύσιμων γεννημένων το 1997

Οι στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 1997 και έχουν καταθέσει το Δελτίο Απογραφής μπορούν να εκτυπώνουν ηλεκτρονικά απο τον υπολογιστή τους την βεβαίωση κατάθεσης χωρίς να χρειάζεται να απευθυνθούν στις κατα τόπους στρατολογικά γραφεία .
 Συγκεκριμένα οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2018 (γεννηθέντες 1997) που κατέθεσαν Δελτίο Απογραφής, μπορούν να

Κατηγορία Αρχική

Την Τρίτη στις 17 Μαρτίου θα διεξαχθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ηρακλή να είναι η πρώτη ομάδα που έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα ημιτελικά.

Η σχετική ανακοίνωση:

Κατηγορία Αρχική
 
Ο  Δήμος  Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά  όλους τους δημότες  που είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.
 
Κατηγορία Αρχική
Στην Εντατική η μαθήτρια που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη
 
Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η μαθήτρια Γ' Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας Ημαθίας, η οποία το βράδυ της Τετάρτης, και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμενε, στη διάρκεια της εξαήμερης εκδρομής του σχολείου στην ιταλική πρωτεύουσα. 
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας