alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015
 
Την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 η ομάδα CERN του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας συμμετείχε, μαζί με μαθητές από άλλα έξι Γυμνάσια / Λύκεια της χώρας, σε μία τηλεδιάσκεψη με σκοπό την εικονική επίσκεψη (virtual visit) στο CERN. 
Κατηγορία Αρχική
 
Με αφορμή την καθιέρωση της 6ης Μαρτίου ως Ημέρας κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας οργάνωσε και πραγματοποίησε εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη τέτοιων περιστατικών.
Κατηγορία Αρχική

Από την "Εγνατία Οδός Α.Ε." ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με τις προγνώσεις της Ε.Μ.Υ., από το απόγευμα της Παρασκευής 06.03.2015, αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα, αρχικά στα Δυτικά και βαθμιαία κατά μήκος όλης της Εγνατίας Οδού και των Κάθετων Αξόνων, με

Κατηγορία Αρχική
Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 17:43

Ανάκληση αυτοκινήτων Chevrolet

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας Chevrolet μοντέλα Cruze και Orlando εκτελεί η εταιρεία Chevellas A.E., Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων CHEVROLET, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά 2428 οχήματα Cruze, με ημερομηνία κατασκευής από

Κατηγορία Αρχική

Ομόφωνη υπήρξε η απόφαση για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της άτυχης μαθήτριας από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας από το Δήμο Αλεξάνδρειας ύψους 7000 ευρώ.

 

Κατηγορία Οικονομία
Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 15:11

Έρχεται προκήρυξη για 6.500 ΕΠΟΠ

Οι θέσεις για Επαγγελματίες Οπλίτες κατανέμονται στον Στρατό 2.500, στην Αεροπορία 2.000 και στο Ναυτικό 2.000

Κατηγορία Αρχική

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθεί  Προσκυνηματική Εκδρομή και τέλεση της Θείας και Ιεράς προηγιασμένης στη Ι. Μονή Αγίου Γρηγορίου Παλαμά στα Κουφάλια.

Κατηγορία Αρχική

Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Κατηγορία Αρχική

Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο μεταφοράς αερίου που εκινήτω στην επαρχιακή οδό Αλεξάνδρειας - Γιαννιτσών ξέφυγε της πορείας του και κόλλησε στην λάσπη στην δεξιά πλευρά του οδοστρώματος.
Το συμβάν προήλθε από την προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει δοχείο που έπεσε από προπορευόμενο όχημα.

Κατηγορία Αστυνομικά
ΚΕΔΕ: Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ με προτεραιότητα τους Δήμους
 
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης είχε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία της Διοίκησης Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, αποτελούμενη από τους Β. Πετρόπουλο, Γ. Δασκαλάκη και Σ. Λιβέρη με αντικείμενο τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και τις υπηρεσίες των δήμων.
Κατηγορία Οικονομία
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας