alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015

Κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης που είχε το alexandriamou.gr από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Τόκα Σωρήρη, μας έγινε γνωστό  ότι υπάρχει πρόβλημα φωτισμού σε συγκεκριμένους οδούς της πόλης της Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικότερα το παραπάνω θέμα προέκυψε για τους στύλους φωτισμού (ανάπλασης) επί της οδού

Κατηγορία Αρχική

 

Φωτογραφία εξωφύλλου

Είναι άκρως ενδιαφέρον, ειδικά στις εποχές μας και σε τομείς που θεωρούνται πολυτέλεια, να βλέπει κανείς ανθρώπους νέους να τολμούν επιχειρηματικά, στο δύσκολο αντικείμενο της τέχνης όπως επίσης νέους καλλιτέχνες να πρωτοτυπούν και να δημιουργούν.

Από τον περασμένο Οκτώβριο, στην Θεσσαλονίκη  λειτουργεί το Πολιτιστικό Σωματείο Θεατρικής και Κινηματογραφικής Τέχνης «ΑΡΑΤΟΣ», σε μια περιοχή που

Κατηγορία Αρχική

 

Η παρουσίαση του βιβλίου της Σουζάνα Σωτηριάδου "Ασήμι στα κύματα", πραγματοποιήθηκε σε καφέ της Θεσσαλονίκης, την πρώτη μέρα της Άνοιξης.

Σε συγκινησιακό κλίμα, επέστρεψε η συγγραφέας στον τόπο καταγωγής της, για να ακούσει από την εκδότρια της καθώς και από την παιδαγωγό Στίβη Σωζιοπούλου, να μιλούν για την ίδια, την πορεία και

Κατηγορία Αρχική

Τραγωδία λίγο πριν τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 7 Μαρτίου στον Τριπόταμο Βέροιας (στο ύψος του bouling) με νεκρό οδηγό Ι.Χ. αυτοκινήτου που έπεσε σε χαράδρα κατεβαίνοντας από το Σέλι.
Στο συμβάν ένα όχημα της Π.Υ. Βέροιας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον νεκρό οδηγό και όχημα της ΕΛ.ΑΣ.
Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Κατηγορία Αρχική

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς της 24ης αγωνιστικής

Κατηγορία Αθλητικά

Συνελήφθη χθες (06-03-2015) το μεσημέρι σε χωριό της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας 43χρονος

Κατηγορία Αρχική

 

Οι βροχές και το χιόνι των τελευταίων ημερών έχει προκαλέσει δυσκολία στους οδηγούς της Κ. Μακεδονίας, και όχι μόνο, ενώ δεν είναι λίγοι οι δρόμοι στους οποίους έχει διακοπεί η κυκλοφορία ή διεξάγεται με προσοχή και αντιολισθητικές αλυσίδες.

Συγκεκριμένα:

Κατηγορία Αρχική


Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στη Βέροια, μετά από ανάλυση του τρόπου δράσης τους και εκτεταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 άτομα ηλικίας 24 ετών (άντρας γυναίκα) για διαρρήξεις σε οικίες και οχήματα.

Ειδικότερα όπως προέκυψε οι συλληφθέντες ενεργώντας από

Κατηγορία Αρχική
 
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Αστέρας Αλεξάνδρειας» διοργανώνει ποδοσφαιρικό τουρνουά γηπεδικές εγκαταστάσεις Δημοτικού Διαμερίσματος Νησίου, το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαΐου.
Κατηγορία Αρχική

Πως θα ρυθμιστούν τα χρέη προς τα ασφαλιστικά Ταμεία

          

           Ρύθμιση όλων των χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, με μηνιαία δόση από 50 ευρώ, αναστολή κάθε αναγκαστικού μέτρου με την πληρωμή μίας δόσης, συμψηφισμό των ποσών που κατασχέθηκαν από τραπεζικούς λογαριασμούς με το υπόλοιπο της οφειλής και επιλογή ως και τριών χαμηλότερων κατηγοριών για την

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας