alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015

Με το δεξί μπήκαν τα κορίτσια του Ποσειδώνα στο πρωτάθλημα για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία. Αποδίδοντας όσο χρειαζόταν για να κατακτήσουν την νίκη, δεν άφησαν περιθώρια αντίστασης στην τοπική ομάδα της Καστοριάς και φυσιολογικά νίκησαν με 0 – 3 σετ. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν εμφανής. Τα σετ (19-25, 20-25 και 15-25).

Κατηγορία Αρχική
 
Κάθε Μάρτιο η έκθεση της Γενεύης δεν φιλοξενεί μόνο δεκάδες πρεμιέρες νέων αυτοκινήτων αλλά αποτελεί και το χώρο ανακοίνωσης του Car Of The Year. Πρόκειται για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό στον οποίο ψηφίζουν 58 δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου 
Κατηγορία Αρχική

 

Βαρουφάκης: «Πιθανότητα δημοψηφίσματος ή εκλογών αν απορριφθούν οι προτάσεις μας»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και για τη διενέργεια δημοψηφίσματος σε περίπτωση που οι εταίροι απορρίψουν τις προτάσεις της Ελλάδας αφήνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Serra, μια ημέρα πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

«Όπως έχω πει στον πρωθυπουργό μου, δεν είμαστε ακόμα κολλημένοι στις

Κατηγορία Αρχική
Πως θα είναι η κάρτα του πολίτη και τί θα περιλαμβάνει
 
Ενα από τα μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνεται και στην επιστολή του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη προς τον πρόεδρο του Eurogroup, είναι η και η ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη. Το εν λόγω μέτρο βρίσκεται ήδη σε πορεία υλοποίησης και θα χρησιμοποιείται απο τους πολίτες ως κάρτα σίτισης.
Κατηγορία Αρχική

Μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση πραγματοποίησε το Μποτέ της Ευταλίας και η όμορφη και φιλόξενη ιδιοκτήτρια του κ. Γώτα - Λαθήρα Βαρβάρα την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στις 5 το απόγευμα, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο

Κατηγορία Αρχική

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας