alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015

 

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) υλοποιεί την Πράξη «Υποστήριξη Δράσεων Διαχείρισης της Ηλικίας στο Ελληνικό Εμπόριο», η οποία είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (κωδικός ΟΠΣ: 296256) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ).
 

Η Πράξη στοχεύει στην υλοποίηση πιλοτικών δράσεων στον τομέα της

Κατηγορία Αρχική
 
Νέες οδηγίες για την αίτηση ΟΣΔΕ και την ενιαία ενίσχυση 2015 δίνει με ανακοίνωση του ο ΟΠΕΚΕΠΕ όπου γίνονται γνωστές σχετικά με την επιλογή των γεωργών του Πιστοποιημένου φορέα που γίνονται αποδεκτές οι αιτήσεις
Κατηγορία Αρχική
Στις 8 Μαρτίου  συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας , με τη συμμετοχή των τριών Βουλευτών του Νομού.
Μετά από διάλογο και συζήτηση κατέληξε στις παρακάτω αποφάσεις:
Κατηγορία Αρχική

Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ 1878 .

Κατηγορία Αρχική

Tην παρουσία ξένου σώματος σε προϊόν δημητριακών διαπίστωσε ο ΕΦΕΤ μετά από καταγγελία. Πρόκειται για τα «Crownfield Δημητριακά προγεύματος με 10% κομματάκια σοκολάτας και 4% φουντούκια», σε συσκευασία 600g, με αριθμό παρτίδας L 14340 012 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από την 06.04.2016.

Κατηγορία Αρχική

Αντιμετωπίζοντας τις αλλεργίες τις άνοιξης: Πού οφείλονται και πώς να προστατευθούμε


Ηρθε η Ανοιξη και τα συμπτώματα είναι ήδη αισθητά σε όσους υποφέρουν από αλλεργίες: καταρροή, ερεθισμοί, κνησμός και άλλες ανεπιθύμητες συνέπειες δε μας αφήνουν να απολαύσουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Τι είναι αυτό που τις προκαλεί όμως και πώς μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε;

Κατηγορία Αρχική

Καραμεσίνη: Σε 10 μέρες το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ

Σε 10 μέρες θα ξεκινήσει το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Όπως τόνισε, η κα Μαρία Καραμεσίνη, νέα διοικητής του ΟΑΕΔ, κατά την παρουσία της νωρίτερα, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, για το συγκεκριμένο πρόγραμμα έγινε διαβούλευση ανάμεσα στο υπουργείο Εργασίας και στην ΚΕΔΕ και προέκυψαν συγκεκριμένες βελτιώσεις, σε κομβικά σημεία του προγράμματος.

Κατηγορία Αρχική

Ο ΠΑΟΚ Αλεξανδρείας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο στον τελικο κυπέλου Ημαθίας με αντίπαλο την Νάουσα,  που γίνεται στο  Στάδιο Βέροιας την Τετάρτη 11-3 και ωρα 3:30.
Τίμη εισιτηρίου 5 ευρώ

Κατηγορία Αρχική
Γιορτή της Γυναίκας: Μέρα γλεντιού αλλά και… ευαισθητοποίησης
 
Το γλέντι την ημέρα της γυναίκας, άλλωστε, έχει καθιερωθεί. Οχι ότι υπάρχει κάτι κακό σ” αυτό. Αντίθετα, είναι μια ευκαιρία για διασκέδαση μακριά από τις «οικογενειακές υποχρεώσεις».
Κατηγορία Αρχική
 
Την Πέμπτη 5 Μαρτίου αντιπροσωπεία  της συντονιστικής επιτροπής επισκέφτηκε  την νέα Υφυπουργό  Μακεδονίας Θράκης κ. Κόλια-Τσαρουχά  Μαρία. Κατά την συνάντηση ετέθησαν ορισμένα ζητήματα και προβλήματα των ΟΕΒ προς επίλυση και προώθηση στα αρμόδια  Υπουργεία.
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας