alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Η ομάδα από το χωριό των 487 κατοίκων, στο ανατολικότερο άκρο της Ημαθίας κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο της στην Α1 Ερασιτεχνική και μάλιστα ως νεοφώτιστη! Το συγκρότημα του Χρυσόστομου Σκεντερίδη

Κατηγορία Αρχική

Τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής

Κατηγορία Αθλητικά

Την άνοδο στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας πανηγύρισαν  με...σαμπάνιες παίχτες και παράγοντες της Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ μετά την μεγάλη νίκη στο γήπεδο Νησίου την Κυριακή 19 Απριλίου με σκορ 6-1.

Όλοι οι παίχτες μια παρέα έβαλαν τα θεμέλια για την επόμενη σεζόν.

Κατηγορία Αρχική

Συνεχίζοντας το αήττητο στην Α2 της ΕΠΣ Ημαθίας και με εξασφαλισμένη την άνοδό της στην Α1 κατηγορία, η ομάδα της Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ πέτυχε μια μεγάλη νίκη στο Νησί  κόντρα στην τοπική ομάδα του ΝΗΣΑΪΚΟΥ την Κυριακή 19 Απριλίου.

Αν και από νωρίς δέχθηκε ένα γκολ, κατάφερε να επιβάλει

Κατηγορία Αρχική

Σε λειτουργία η εφαρμογή των 100 δόσεων με διαγραφή τόκων και προσαυξήσεων

Από την Παρασκευή 17 Απριλίου είναι ανοιχτή η εφαρμογή του TAXIS για την υποβολή αίτησης για ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο έως και 100 δόσεις.

Περισσότεροι από 3.000.000 οφειλέτες του Δημοσίου μπορούν πλέον να

Κατηγορία Αρχική

 

hunger

Από τη Δευτέρα 20 Απριλίου  και για ένα μήνα, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα κατά της ανθρωπιστικής κρίσης οι υποψήφιοι δικαιούχοι.

Οι παροχές που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι δωρεάν ρεύμα ως 300 κιλοβατώρες το μήνα, κάρτα τροφίμων αξίας από 70 ευρώ ως 220 ευρώ το μήνα και επίδομα ενοικίου, επίσης από 70 ευρώ ως 220 ευρώ το μήνα.

Τα κριτήρια είναι

Κατηγορία Αρχική

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το κοινωνικό ιατρείο, που πραγματοποιήθηκε στη Μελίκη το Σάββατο 18 Απριλίου. Πλήθος πολιτών της Μελίκης και των περιχώρων μαζί με τα παιδιά τους επισκέφτηκαν από νωρίς τα γραφεία του Λαογραφικού Ομίλου Μελίκης για να πραγματοποιήσουν δωρεάν

Κατηγορία Αρχική


Το 6ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Ελευθέριου-Κορδελιού παρουσιάζει τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη και το «Ματωμένο Βουνό» του συγγραφέα και Πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης, Αλέξανδρου Ακριτίδη.

Και τα δύο έργα είναι σε θεατρική διασκευή της Αναστασίας Θυμιοπούλου.Στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου  (Μεγάλου Αλεξάνδου 57), την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, στις 18:30.

Λίγα λόγια για τα έργα:

Κατηγορία Αρχική

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας