alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015
 
Tακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 21η  του μηνός  Απριλίου του έτους 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87). 
Κατηγορία Οικονομία


Oι μοτοσυκλετιστές και συμπολίτες μας της ταξιδιάρικης παρέας moto travellers Ημαθίας ετοιμάζονται να υποδεχτούν φίλους τους από όλη την Ελλάδα για να τους ξεναγήσουν στις ομορφιές του τόπου μας το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Απριλίου 2015 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Κατηγορία Αρχική


Με αφορμή το πρόσφατο ατύχημα που σημειώθηκε σε παιδική χαρά στα Ιωάννινα το υπουργείο Εσωτερικών και οι αρμόδιες υπηρεσίες του παρακολουθούν το ζήτημα που αφορά την ασφάλεια στις παιδικές χαρές, ενώ ήδη έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική πλατφόρμα επικοινωνίας για την υποβοήθηση των δήμων και των αποκεντρωμένων διοικήσεων, με την παροχή οδηγιών και πληροφοριών σχετικά με τις παιδικές χαρές.

Κατηγορία Αρχική

 Στη Νάουσα θα βρίσκεται ο υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής στο τέλος του μήνα για να επισκεφτεί το Νοσοκομείο και να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους για κρίσιμα θέματα της λειτουργίας του.
Σύμφωνα με επικοινωνία του γραφείου του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Κώστα Λαπαβίτσα με το ιδιαίτερο γραφείο του υπουργού, η επίσκεψη του υπουργού στη Νάουσα συμπεριλήφθηκε στο  πρόγραμμά του στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη και η ακριβή ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες..

Κατηγορία Αρχική

Νέα προγράμματα κατάρτισης απο το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ)

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Δ. Γιαννιά) ανακοινώνει για την τρέχουσα περίοδο την υλοποίηση των παρακάτω προγραμμάτων κατάρτισης:

Κατηγορία Αρχική

Ανοιξε η αίτηση του ΟΑΕΕ για ρύθμιση οφειλών μέσω ίντερνετ

Άνοιξε η ηλεκτρονική αίτηση του ΟΑΕΕ για ρύθμιση οφειλών κάτω των 5.000 ευρώ. Ηλεκτρονικά μπορούν να υποβάλλουν από σήμερα οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ, αίτηση για τη νέα ρύθμιση οφειλών οι οποίες είναι κάτω

Κατηγορία Αρχική

 

 

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Ημαθία για απόπειρα κλοπής.Προσπάθησαν να αφαιρέσουν από κοντέινερ, εξοπλισμό ραδιοφωνικού σταθμού

Επιπλέον εμπλέκονται σε προχθεσινή (18/4) κλοπή μπαταριών από κεραία κινητής τηλεφωνίας σε χωριό του Κιλκίς

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχε ως αποτέλεσμα να

Κατηγορία Αρχική

Ενημερωτική σύσκεψη εργασίας, με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη και την συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας κ.Λαπαβίτσα κας Καρασαρλίδου και κ. Ουρσουζίδη, πραγματοποιήθηκε

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας στα πλαίσια του Ν. 4321/2015 (ΦΕΚ 32/21.03.2015 τεύχος Α') «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας», ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 26.5.2015, συμπεριλαμβανομένων των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή

Κατηγορία Αρχική


Ομιλία της κ. Φ. Καρασαρλίδου στην ολομέλεια για τη ψήφιση του νομοσχεδίου «Μεταρρυθμίσεις ποινικών διατάξεων, κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ' τύπου και άλλες διατάξεις»

Κυρίες και Κύριοι Υπουργοί, Συνάδελφοι, 

Θα ξεκινήσω λέγοντας σας ότι ‘η φυλακή, για τους περισσότερους από εμάς είναι μια

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας