alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015
 
Την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 οι Α΄ και Β΄ τάξεις του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας επισκέφτηκαν το Μουσείο Εκπαίδευσης “Χρίστος Τσολάκης”.
Κατηγορία Αρχική
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 22:34

Προσοχή μην ανοίξετε αυτά τα emails

Προσοχή μην ανοίξετε αυτά τα emails
 
Το τελευταίο χρονικό διάστημα προσεγγίζονται ανυποψίαστοι χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι τυγχάνουν, είτε υποψήφιοι αγοραστές, είτε κυρίως πωλητές προϊόντων, σε ιστοσελίδες αγγελιών του διαδικτύου, και τους αποστέλλονται από κακόβουλους χρήστες απατηλά - παραπλανητικά emails.
Κατηγορία Αρχική

Λαπαβίτσας: Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα – Οι εταίροι παίζουν σκληρό παιχνίδι


        Τέσσερις ερωτήσεις και μία παρατήρηση έκανε στην τοποθετησή του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Κώστας Λαπαβίτσας στον Αντιπροέδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jyrki Katainen αρμόδιου για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα, σε κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς

Κατηγορία Αρχική

 


Την ευαρέσκεια του για την  αξιόλογη συμμετοχή των συνεταιρισμών και των ιδιωτικών επιχειρήσεων  της Ημαθίας στην 1η  Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών «Freskon 2015», η οποία άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη 23 Απριλίου και θα διαρκέσει ένα τριήμερο  στους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, εκδήλωσε, κατά

Κατηγορία Αρχική


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις του Μορφωτικού Αναπτυξιακού και Λαογραφικού Συλλόγου Σταυρού «Η ΕΣΤΙΑ» στις 22 & 23 Απριλίου προς τιμήν του Πολιούχου του χωριού μας, Αγίου Γεωργίου.

Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. του Μορφωτικού Αναπτυξιακού και Λαογραφικού Συλλόγου Σταυρού «Η ΕΣΤΙΑ», θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια, με

Κατηγορία Αρχική

 

Η Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ολοκληρώνει επιτυχώς τις φετινές της υποχρεώσεις με την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα των Παλατιτσίων και το «κερασάκι» στην τούρτα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την φετινή του στήριξη στην πολύ δύσκολη προσπάθεια της ομάδας μας, ανοίγει τις πόρτες του δημοτικού σταδίου της πόλης μας

και με ελεύθερη είσοδο καλεί τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές μας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα 5:00 το απόγευμα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει φιέστα ανόδου με φαγητό, ποτό και μουσική στο κέντρο της πόλης και είστε όλοι καλεσμένοι.

Ελάτε να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας…

Τους ΑΗΤΤΗΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ…..

https://www.youtube.com/watch?v=QqTtI3ceRpg&feature=youtu.be

 
 
Κατηγορία Αρχική


Ως «ημέρα υποχρεωτικής αργίας για όλα τα καταστήματα, τις βιομηχανίες, βιοτεχνικές επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις και εργασίες οι οποίες αργούν κατά τις Κυριακές» κήρυξε την 1η Μαΐου με απόφαση (ΦΕΚ Β 654) που υπέγραψε, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Π. Σκουρλέτης.

Κατηγορία Αρχική

Η ενόχληση ή ο πόνος στο στήθος μπορεί να γίνεται αντιληπτός ως σφίξιμο ή δυσφορία και είναι ένα σύμπτωμα που δεν πρέπει να αγνοήσετε.

Είναι μία κατάσταση γνωστή και ως θωρακικό άλγος και αφορά οποιοδήποτε σημείο στο μπροστινό σημείο σώματος από το λαιμό έως την κοιλιά.

Κατηγορία Αρχική

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η Κοιλάδα των Τεμπών

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία λίγο πριν τις 8 το βράδυ η Κοιλάδα των Τεμπών, η οποία

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας