alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

Οι Χορωδίες του Δήμου Αλεξάνδρειας, ¨Μελισσάνθη¨ και ¨Αλεξανδρινές Φωνές¨, πραγματοποίησαν και φέτος την ξεχωριστή 19η Συνάντηση
Χορωδιών του Δήμου Αλεξάνδρειας, την Κυριακή 10 Μαϊου, στις 19:00,

Κατηγορία Αρχική

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Αλεξάνδρειας και σήμερα Κυριακή 10 Μαϊου πραγματοποιήθηκε  Πανηγυρικός Εσπερινός και περιφορά της Ιερής Εικόνας των Αγίων.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης, ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Ναλμπάντης και όπως όλες οι πληροφορίες του alexandriamou.gr αναφέρουν  ο νέος Αντιδήμαρχος

Κατηγορία Αρχική

Με 1-0 για τους Παλαιμάχους Αλεξάνδρειας έληξε ο φιλανθρωπικός αγώνας που έγινε την Κυριακή 10 Μαϊου στο Δημοτικό Στάδιο της Αλεξάνδρειας με τους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Κολωνίας Γερμανίας.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στα ΄΄Παιδιά της Άνοιξης΄΄και στο Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.

Κατηγορία Αρχική

Σήμερα Κυριακή 10 Μαϊου πραγματοποιείται αυτή την ώρα (18:30)  ο Διεθνής Φιλανθρωπικός Αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας και των Βετεράνων Κολωνίας Γερμανίας στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας για φιλανθρωπικό σκοπό! Στο παιχνίδι   οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας δείχνουν ότι η τέχνη του ποδοσφαίρου δεν ξεχνιέται, υπό τις προπονητικές οδηγίες του

Κατηγορία Αρχική
 
Συνελήφθη χθες (9-5-2015) το πρωί στην Αριδαία Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.
Κατηγορία Αρχική
 
Συνελήφθη 43χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στην αυλή της οικίας του, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας.
Κατηγορία Αρχική

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και σωστής ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα "Sail for pink" 2015!

Κατηγορία Αρχική

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας