alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

 

Ο Σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας & Περιχώρων σας καλεί στην εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαΐου στο χώρο του Μνημείου του Πόντιου Ακρίτα στις 11.00 π.μ.

 
Κατηγορία Αρχική

Την θεατρική παράσταση ''ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ΄΄ σε διασκευή Δημήτρη Ποταμίτη παρουσίασε την Δευτέρα 11 Μαϊου στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος η Θεατρική Ομάδα των μαθητών  του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας .

Κατηγορία Αρχική

Εορταστική πανηγυρική εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς  στον Ι.Ν. Κυρίλλου & Μεθοδίου  Αλεξάνδρειας πραγματοποήθηκε το απόγευμα  της Δευτέρας 11 Μαϊου προς τιμή των Αγίων Κύριλλου και Μεθόδιου.

Κατηγορία Αρχική

΄Ένα ακόμη τροχαίο το απόγευμα της Δευτέρας 11 Μαϊου λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος πριν τη στροφή στο Νησέλι.

Κατηγορία Αστυνομικά

Τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 18:05 το απόγευμα της Δευτέρα 11 Μαϊου στο Νησέλι με εμπλοκή δύο φορτηγών χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς.

Κατηγορία Αστυνομικά

 

Μέχρι τις 15 Μαΐου η υποβολή δικαιολογητικών για τις στρατιωτικές σχολές

Η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών λήγει την ερχόμενη Παρασκευή, στις 15 Μαΐου 2015 (σφραγίδα ταχυδρομείου), σύμφωνα με σχετική προκήρυξη του

Κατηγορία Αρχική
 
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Βέροια για εμπλοκή σε ύποπτο προς χειραγώγηση παιχνίδι, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Η συγκεκριμένη απόφαση αλλάζει το σκηνικό στη Σούπερ Λιγκ καθώς σε περίπτωση που οι διωκόμενοι κριθούν ένοχοι, ο κίνδυνος να επιβληθεί στην ομάδα της επαρχίας ποινή υποβιβασμού είναι μεγάλος.
Κατηγορία Αρχική
Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 16:43

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑμΕΑ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

amea1

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας και ώρα 09:00 μέχρι 12:00 θα διεξαχθούν αγώνες στίβου ΑμΕΑ Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους τους πολίτες για να στη ρίξουν τις προσπάθειες των αθλητών.

 
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας